HTML

Friss topikok

Rekordidő alatt segítettek a Danubius Rádió műsorvezetői

2008.03.12. 10:10 bellini

Rákóczi Feriék a minap műsoridő alatt megható sms-t kaptak egy hallgatójuktól. Judit végső elkeseredésében fordult a Danubius Rádióhoz, hiszen egyedül sehogyan se tudta volna előteremteni a pénzt egy triciklire, mely már régóta autista kisfia leghőbb vágya volt. A műsorvezetők a történetet hallva természetesen azonnal felajánlották segítségüket, ám öt perc sem telt el és a rádió portása egy papírcetlit nyomott Rákóczi Feri kezébe, melyen ez állt: „Jó reggelt! Ez kb. a bicikli fele.” A cetlihez pedig gemkapoccsal hozzátűzve 30 ezer forint…


























A 16 éves Áronnak régóta nagy álma volt a biciklizés, de kétkerekűn sajnos sehogy sem ment neki. Éppen ezért határozta el Judit, az édesanyja, hogy mielőbb vesz neki egy háromkerekű triciklit, melyet Áron is könnyedén használhatna. Csakhogy egy felnőtteknek való tricikli mintegy 60 ezer forintba kerül, ami a család számára megfizethetetlen, hiszen ennyi pénzből élnek hónapról-hónapra. Ráadásul Áron gyógyszerei nagyon drágák, így Juditnak félretenni sem volt lehetősége az évek alatt.

Amikor a Danubius Csili műsorvezetői meghallották Judit történetét, azonnal felajánlották segítségüket a családnak. A meglepetés azonban csak ezután következett, hiszen alighogy megszakították a beszélgetést Judittal, a rádió portása azonnal berohant a stúdióba a frissen kapott 30 ezer forinttal. Tivadar, a nem éppen bőbeszédű jótevő, a Danubius Csiliben hallva Áronék történetét, úgy gondolta kifizeti a fiú triciklijének felét. A műsorvezetők azonnal összedobták a maradékot és még aznap megvették a háromkerekű járművet.

Judit a könnyeivel küszködött, amikor meglátta balatonkeresztúri házuk ajtajában Rákóczi Feriéket. Nem is tudta, hogy köszönje meg nekik ezt a csodálatos ajándékot, hogy végre mosolyt varázsoltak beteg kisfia arcára. Áron öröme is felhőtlen volt. Még órákkal később is a köröket rótta volna az utcán újonnan kapott triciklijén.

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar hír sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr89377498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása