HTML

Friss topikok

A fiatal párok többsége a saját kezébe veszi esküvője megszervezését

2013.04.22. 21:34 bellini

A fiatal párok többsége a saját kezébe veszi esküvőjük megszervezését, amely igen sok nehézséggel és kompromisszummal járhat. Egyszerre meg kell felelni a család és a barátok elvárásainak, illetve a legkülönbözőbb korú és igényű vendégeket egy násznéppé kell kovácsolni, miközben hatalmas energiát vesz el az esküvői szolgáltatókkal való egyeztetés és a szolgáltatások lefoglalása.

Az esküvő megszervezését profira is bízhatják, aminek az lehet a nagy előnye, hogy szinte az összes teher lekerül a vállukról, de ez egyrészről jelentős költséggel járhat, másrészt a nagy nap eseményeit nem biztos, hogy teljesen a sajátjuknak fogják érezni. Ha tehát az esküvőjüket teljes mértékben egyedivé szeretnék tenni, akkor érdemes a szervezési feladatokat magukra vállalni.

Én jómagam esküvői fotózással foglalkozom, és a pároknak azt szoktam mondani, hogyha az esküvői fotózás alkalmával jól érzik magukat, akkor a képek is jól fognak sikerülni. Ez pontosan így van az esküvő szervezésével is: ha a szervezési feladatok élménnyé válnak, amelybe bevonják a családtagokat és a barátokat, akkor a nagy nap is biztosan csodálatos élménnyé fog válni.

Érdemes a különböző szolgáltatásokat a bizalmasaikkal együtt kiválasztani – mondjuk a zenekar próbáját a barátokkal együtt meglátogatni, elhívni a legjobb barátnőjüket a próba smink elkészítésére, vagy meghívni a családot egy ebédre az esküvő helyszínén. Mindezek mellett egy sor olyan szervezési feladat van, amit közösen lehet végezni: ilyen a rendezvény helyiségeinek a kidíszítése, vagy éppen az üdvözlőkártyák, ajándékok elkészítése. Álmaik esküvőjének megszervezése tehát nagy odafigyelést igényel, de ha közben nem felejtik el, hogy jól is érezhetik magukat, akkor ez az időszak is csodálatos élménnyé fog válni. Ha pedig sikerül valóban egyedi, a saját elképzelésüknek megfelelő esküvőt szervezni, akkor duplán megéri a fáradozásuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr445242076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása