HTML

Friss topikok

A YouTube-on mutatta be új videoklipjét James Blunt

2008.02.13. 11:17 bellini

James Blunt tegnap mutatta be új videoklipjét a YouTube videó portálon, melynek címe a Carry You Home. A fehér-fekete klip egy lány történetét mutatja be, akinek katona barátja meghal.

A Carry You Home című dalt James Blunt a svéd származású Max Martinel közösen készítette el, aki többek között olyan előadókkal dolgozott már együtt mint a Backstreet Boys, az `NSYNC, Robyn, és Britney Spears. A dal Blunt második, All the Lost Souls című albumán jelent meg, melyet tavaly szeptemberben adtak ki.

James Blunt második albumának dalait maga szerezte, azonban kikérte több neves zeneszerző segítségét. A lemez munkálataiban Mark Batson (50 Cent, Dr. Dre, Beyonce) és Max Martin (Kelly Clarkson, Pink, 'N Sync) is besegített. A lemez dalait "live" környezetben vették fel, így a hangzása a 70-es évekbeli live zenekarok érzését kelti.

Blunt szerint második albuma azért lett nyomasztó hangvételű, mert amikor készült rettentő hideg volt: "Szükségem volt némi csendre, így elmentem három hónapra Ibizara. Rettentő hideg volt, egy adott pillanatban a melegítőt is ellopták. Felöltözve, sapkában és kesztyűben írtam a dalokat." - vallotta az énekes.

Szólj hozzá!

Címkék: zene video celeb youtube énekes sztár videoklip megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr72337432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása