HTML

Friss topikok

AZ EA COMMAND & CONQUER RED ALERT 3 JÁTÉKA VISSZATÉR: HAMAROSAN ITT A FELKELÉS

2009.01.08. 17:47 bellini

Az Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ma bejelentette, hogy a Command & ConquerTM franchise közkedvelt Red AlertTM sorozatának harmadik epizódjához kiegészítő lemezt jelentet meg Command & Conquer™ Red Alert™ 3: Uprising címmel, kizárólag PC-re. A kiegészítő, melyhez nem szükséges az eredeti játék, mélyebbre kalauzolja a játékost a Red Alert-univerzumban, akciódús játékmenetével és korábban nem látott kihívások özönével, az új Parancsnoki kihívás játékmódban. A Command & Conquer Red Alert 3: Uprisingidén márciustól elérhető digitális letöltés formájában.

 

„Az Uprising sok szempontból válasz a Command & Conquer közösségtől hozzánk érkezett visszajelzésekre” mondta Amer Ajami, az EA Los Angeles vezető producere. „Többet adunk a játékosoknak abból, amire vágynak – gyors, gördülékeny, szórakoztató játékmenetből, a történetből, melyet mesélni kezdtünk a Red Alert 3 játékban, a nagyszerű hollywoodi tehetségeket felvonultató átvezető filmekből. Ugyanakkor igyekszünk más dolgokkal is színesíteni a koktélt, új egységekkel és a parancsnoki kihívással, mely utóbbi remek lehetőséget kínál arra, hogy a játékosok tovább csiszolják képességeiket és elmélyüljenek a küzdelemben.”

 

A Command & Conquer Red Alert 3: Uprising játékban megtudjuk, mi történt a Red Alert 3 gigantikus ütközeteit követően: a szovjetek próbálják kiheverni a döntő vereséget, a Felkelő Nap birodalma elkeseredetten igyekszik visszanyerni önbecsülését és dicsőségét, a látszólag győztes szövetségesek pedig a soraik közt elharapódzó korrupcióval és árulással kénytelenek szembenézni. A Command & Conquer Red Alert 3: Uprising mindhárom frakcióhoz egy-egy minihadjáratot valamint egy további bónusz hadjáratot tartalmaz, mely a Felkelő Nap birodalmának kommandósa, Yuriko eredetével kapcsolatos. Az új Parancsnoki kihívás mód során a játékosok kilenc, különféle térségből származó és eltérő nehézségi szintet képviselő parancsnokkal kerülnek szembe az 50 teljesítendő kihívás során, melyek mindegyike egyedien kialakított speciális szabályrendszerrel rendelkezik.

 

A Command & Conquer hagyományainak megfelelően élvonalbeli hollywoodi sztárok előadásában láthatjuk a fordulatos történetet, teljes HD felbontású, élő filmjelenetekben. Gemma Atkinson és Ivana Milicevic, a rajongók kedvencei döbbenetes formát nyújtva térnek vissza a szövetséges és szovjet vezetés tagjaiként további új szereplők mellett, akiket hamarosan bemutatunk.

 

A Command & Conquer Red Alert 3: Uprising egy standalone kiegészítő, melyhez nem szükséges az eredeti Command & Conquer Red Alert 3 játék. A termék még nem kapott PEGI besorolást. A Red Alert 3játékról további információk olvashatók a www.redalert3.com vagy a www.electronicarts.hu honlapon.

 
A Command & Conquer rajongók továbbra is napi 24 órában, heti hét napon át élvezhetik a Command & Conquer TV, az EA online Command & Conquer hálózatának adását, melyből sok mindent megtudhatnak a játékról, valamint hozzájuthatnak a legújabb tippekhez, hírekhez és stratégiákhoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92865813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása