HTML

Friss topikok

TRACY CHAPMAN Our Bright Future

2008.10.30. 13:37 bellini

Tracy Chapman új albuma, az Our Bright Future  november 10-én jelenik meg.

A korong „Sing For You” című pörgős nyitó dalával a 20 éve zenei pályán lévő Tracy Chapman tömören, de nagy szeretettel tekint vissza arra, hogyan is alakította a zene az életét.

Nyolc, eddig megjelent stúdióalbumán mindig is jelen voltak azok a témák, amelyek leginkább foglalkoztatták: a világ politikai és szociális problémái, valamint a magánéleti krízisek.

Zeneileg az új album elegánsan ötvözi a kis együttesre írott hangszerelést a hatalmas érzelmekkel, és felfedi a 11 új dal segítségével az album címéül választott gondolat jelentésének minden árnyalatát, legyen az aggasztó vagy reménykeltő.

Új lemezének felvételei alatt Chapman két hónapot Los Angelesen töltött a társ-producer Larry Kleinnel és a változatos korú, ám igen keresett session zenészekből összeállított csapattal. A felvételek a legendás Henson Stúdióban készültek, mely egykoron Charlie Chaplin tulajdonában volt.

Az album befejezését követően Chapman megkezdte felkészülését Európai szóló turnéjára, mely az első az elmúlt tíz év során.

Szólj hozzá!

Címkék: zene album énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr97740471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása