HTML

Friss topikok

Szeptember 30-án érkezik Senorita Szöszi a TV2-n!

2008.09.29. 10:25 bellini

Szeptember 30-ától indul a TV2 műsorán a csatorna őszi kínálatának egyik legígéretesebb sorozata, a Senorita Szöszi. A produkció Hargitai Bea magyar modell kalandjait mutatja be Kolumbiában, ahová szerelméhez, a dél-amerikai szappanopera sztár Alejandro Martinezhez utazott. Nemcsak a szerelmespár mindennapjait, de a kolumbiaiak színes kultúráját és az ország mesés tájait is megismerhetik a nézők a képernyőn az egyedi és tartalmas szórakozást ígérő sorozatból.

 

Scripted documentary a hivatalos műfaja annak a sorozatnak, ami a tv2 őszi műsorstruktúrájának egyik legfontosabb elemét képezi. A produkció leginkább valóságshow-ba oltott dokumentumszériaként írható le, hiszen azon túl, hogy nyomon követhetjük, hogyan alakul a szerelmespár élete, miután mindössze két néhány napos találkozás, és hosszú hónapok internetes levelezése után végre tényleg együtt lehetnek, minden eddiginél többet megtudhatunk a kolumbiai emberek számunkra egzotikus életéről is. A műsor készítői hosszas kutatómunkát végeztek az országról a kint élő magyarok és bogotai barátok segítségével. Ennek köszönhetően Bea és szerelme útját követve a nézők is eljuthatnak velük együtt Bogotától Cartagénán át a Karib tenger partjára, az egészen délen fekvő Letiziába és az esőerdőkig is. Rendkívül izgalmas lesz nyomon követni, ahogy Bea napról napra új felfedezéseket tesz az ott élők életéről, megismeri az európaitól látványosan eltérő kultúrát, és végre a nézők is megtudhatják, mennyi a valóság mindabból, amit a dél-amerikai sorozatokban látunk erről az országról. Bea megismerkedik az ételekkel, a spanyol nyelvvel és még a dél-amerikai táncokat is igyekszik elsajátítani.

 

Az első epizódban Senorita Szöszinek már a bogotai reptéren talált taxissal is meggyűlik a baja, aki veszélyes környékeken kanyarog vele, majd egy kétdolláros szállodába téved, ahol mindent fertőtlenít, és még egy kisbabát is a kezébe nyomnak… és ekkor még nem is találkozott Alejandroval. Pedig a férfi lakásában is érik bőven meglepetések…

 
Szappanoperába illő romantika
 

Túlzás nélkül telenovellába illő, ahogyan Hargitai Bea és szerelme, Alejandro Martinez megismerkedett Brazíliában. Bea tavasszal barátnői társaságában utazott a dél-amerikai országba, ahol a csinos szőke lány egy szórakozóhelyen keltette fel a férfi figyelmét. Csak egy táncnak indult, de az ott töltött napok alatt végül folyamatosan találkozgattak és őket magukat is meglepte, milyen hevesen szerettek egymásba. Interneten tartották a kapcsolatot, a webkamerán még a fürdőszobatükörre írt szerelmes üzeneteiket is megmutatták egymásnak. Tavasz óta egyszer találkoztak, amikor nemrégiben Alejandro Budapestre utazott. Elmondásuk szerint ez a szerelem a távolság ellenére erősebb minden eddiginél.

 

„Igazi macsó, de bevallom, nálam nem a külső a fő szempont. Egyszerűen elbőgöm magam, ahogy a szemembe néz, szinte fel akar engem falni. Mesébe illő.” – nyilatkozta Bea.

 

 Alejandro pedig igazi latin macsóhoz méltóan még romantikusabban fogalmazott: „Bea szemei olyanok mint a Karib-tenger színe. A találkozás csodálatos volt. Bea gyönyörű, karizmatikus, nagyon szeretem. Ilyen csak egyszer történik valakivel és a távolság sem zavar.”

 

Bea és szerelmének történetét a kezdetektől már ismerhetjük az Aktív riportjaiból, a folytatásról pedig minden apró titkot megtudhatnak a nézők, ha követik a hétről hétre új epizódokkal jelentkező sorozatot.

 

Senorita Szöszi a tv2-n szeptember 30-ától minden kedden este 21.15-kor!

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 celeb sztár tv show

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr3686795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása