HTML

Friss topikok

Pflum Orsit világsztárokkal fotózták

2008.09.15. 10:37 bellini

Bár a number one kedvence, Madonna nem volt ott, ettől függetlenül mégis tátva maradt Pflum Orsi szája a látványtól. Az énekesnőről most különleges fotók készültek. Ezúttal nem éneklés közben, kedvenc világsztárjaival kapták lencsevégre.

- Csak álltam egy helyben, és nem hittem a szememnek. Először Beyonce-val, majd a Spice Girls tagjaival és Timberlake-vel, ezután többek mellett világszerte ismert lemezlovassal, Tiesto-val pózoltam. Őket nagyon csípem így örömmel vállaltam a felvételek készítését - emlékezett vissza Orsi a felejthetetlen élményeinek egyikére, ami Amszterdamban a Madame Tussauds viaszmúzeumban történt.

- A holland város közkedvelt látványosságát Madonna koncertjét követően, másnap néztük meg. Igaz, hogy az 50 felett lévő híresség nem volt jelen a Múzeumban, de így is értékes képek készültek. - folytatta.

A szépségről készült fényképek biztos bekerülnek abba a féltve őrzött albumomba, melyben élete meghatározó pillanatairól elcsípett sorozatokat tárolja.

Orsi új albumának munkálatai közben, pihenésképen szakított időt a fenti programra és most újabb megfeszített stúdiózás következik.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar bulvár sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr56664066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása