HTML

Friss topikok

Újabb dalokkal Csináljuk a fesztivált!

2008.09.11. 13:05 bellini

A Csináljuk a fesztivált előző sorozatában ismert külföldi slágerek versenyeztek. A produkció hűséges nézői jelezték, több kedvencük is kimaradt a dalok színes palettájából, ezért a Magyar Televízió újabb 80 dalt indít útjára. A népszerű műsor tehát folytatódik szeptember 14-től vasárnaponként 19.55-kor az m1-en. A Csináljuk a fesztivált! új adásaiban is hazai sztárok éneklik el a nemzetközi slágereket, eredeti nyelven. Hétről hétre a jól ismert műsorvezető páros, Harsányi Levente és Dévényi Tibor várja a képernyők elé az m1 nézőit.

 

Az 50 perces produkciókban újra láthatják és hallhatják az állandó fellépőket: Péter Szabó Szilviát, Tóth Verát, Bereczki Zoltánt, Miller Zoltánt és Abebe Dánielt (Bebét). Az előző döntő győztes slágerét éneklő Palcsó Tamás ismét versenybe száll, de újabb előadókat is köszönthetünk a fesztivál színpadán, például A Társulatból már jól ismert Feke Pált és Fejes Szandrát. A nézők sms-ben és telefonon az adásban megadott kódokkal szavazhatnak kedvenceikre.

 

A Csináljuk a fesztivált az MTV egyik legsikeresebb, a műsorkínálatot új zenei formátummal gazdagító szórakoztató műsora. Az eddig sugárzott adásoknál minden célcsoportban növelte az m1 esti főműsoridejének nézettségét. Azon produkciók közé tartozik, amely a fiatalokat úgy vonta be, hogy közben az idősebbek érdeklődését is megtartotta. A külföldi slágerek egy-egy részét átlagosan 900 ezren látták, a felnőttek körében (18+) 22%-os közönségarányt elérve.

Szólj hozzá!

Címkék: tv mtv sztárok énekesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr11658575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása