HTML

Friss topikok

Britney Spears nyitja a 2008-as MTV VMA díjátadót

2008.09.04. 06:30 bellini

Britney Spears énekesnő fogja megnyitni a 2008-as MTV Video Music Awards díjátadó gálát, melyet most vasárnap tartanak Los Angelesben, adja hírül a People magazin.

"Az MTV-nek jelentős szerepe volt a karrieremben. Hogy ne lennék ott a 25-ik VMA díjátadón ?" - nyilatkozta a People magazinnak Britney. "Kimondott örömmel tölt el, hogy én nyithatom meg a showt."

Az énekesnőt karrierje során 16-szor jelölték MTV VMA díjra, eddig azonban egyszer sem vihette haza a Hold Embert, idén három kategóriában lép versenybe, övé lehet a Legjobb Női videoklip, A legjobb pop videoklip és az Év videoklipje a Piece of Me című dalért.

Azt még mindig nem lehet tudni, hogy az énekesnő hogyan fogja megnyitni a showt, egy bennfentes szerint Britney idén nem fog énekelni.

Az MTV VMA díjakat vasárnap adják át Los Angelesben.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb bulvár hír sztár énekesnő díjátadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr32647570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása