HTML

Friss topikok

Sztárok fognak össze a rák elleni harcban

2008.08.20. 12:49 bellini

Mariah Carey, Beyonce, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, Sheryl Crow, Miley Cyrus és LeAnn Rimes egyike azoknak a sztároknak akik dalban veszik fel a harcot a rák ellen, adja hírül a billboard.com.

A Just Stand Up című dallal szállnak szembe a rák ellen a világ leghíresebb énekesei és hírességei. A dal szeptember 2-án debütál, a belőle befolyt összeget pedig a rákkutatásra fordítják.

A Just Stand Up című dalt Antonio L.A. Reid szerezte, aki Kenny Babyface Edmonds-al dolgozott együtt. A szerzeményt olyan neves énekesek éneklik mint: Mariah Carey, Beyonce, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, Sheryl Crow, Miley Cyrus, Melissa Etheridge, Ashanti, Natasha Bedingfield, Keyshia Cole, Ciara, Leona Lewis, LeAnn Rimes és Carrie Underwood.

Nem csak énekesek vesznek részt a kampányban, hanem színészek is, többek között Jennifer Aniston, Lance Armstrong, Katie Couric, Sally Field, Salma Hayek, Meryl Streep, Forest Whitaker, Reese Witherspoon és a nemrég  mellrákkal diagnosztizált Christina Applegate, aki azóta már sikeresen megszabadult a  betegségtől.

A dal 15 énekesnője is részt vesz majd a szeptember 5-én megrendezésre kerülő Stand Upto Cancer show keretén belül, melyet az ABC, NBC és a CBS egy időben fog sugározni.

Szólj hozzá!

Címkék: zene sztárok hírességek énekesek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr79624449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása