HTML

Friss topikok

Boy George-ot kitiltották Amerikából

2008.06.24. 09:55 bellini

Nem kapott amerikai vízumot Boy George énekes annak ellenére, hogy a nyár folyamán több programja lett volna az államokban. Boy George pedig már nagyon készült.

A kukásoknak is koncertet adott volna Boy George, hiszen nemrég velük együtt szedte a szemetet, amikor közmunkára ítélték. Tette volna mindezt, ha megkapja az amerikai vízumot.

Az amerikai hatóságok azzal utasították vissza George kérését, hogy Londonban novemberben egy újabb per vár rá, de az énekes múltjáról sem feledkeztek meg.

Az énekes szóvivője szerint Boy George-ot nagyon letörte az eset, hiszen tíz év után most lépett volna újra színpadra az Államokban. Boy George ügyvédjei azonban minden követ megmozgatnak azért, hogy a sztár mégis megkaphassa a vízumot.

"George-ot rosszul érintette a döntés. Amerikai ügyvédjei most azon fáradoznak, hogy meggyőzzék a hatóságokat adják meg a vízumot az énekesnek." - nyilatkozta a művész menedzsere.

Boy George, igazi nevén George O'Dowd februárban azért állt bíróság elé, mert egy escortként dolgozó fiatal azzal vádolta, hogy megkötözte őt és több napon át fogva tartotta. George akkor kaució árán szabadult, a tárgyalásra pedig novemberben kerül sor.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr41536470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása