HTML

Friss topikok

Tori Spellingnek kislánya született

2008.06.10. 10:40 bellini

Az egykori Beverly Hills 90210 sorozat sztárjának, Tori Spellingnek hétfőn megszületett második gyereke, egy kislány, aki a Stella Doreen nevet kapta szüleitől.

Ez Tori Spellingnek és férjének, Dean McDermotnak a második gyermeke - adja hírül az accesshollywood.com. A párnak már van egy közös fia, Liam Aaron, aki 2007 márciusában született. Dean McDermotnak, első házasságából, van egy 10 éves fia, akit Jack-nek hívnak és egy örökbefogadott lánya, aki most három éves.

A pár szóvivője elmondta, hogy az anyuka és a kicsi kitűnő egészségnek örvend. Tori császármetszéssel hozta világra kislányát, a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházban. Ugyancsak a Cedars-Sinai kórházban született pár nappal ezelőtt Jessica Alba kislánya is.

A 34 éves Spelling és 40 éves férje mindketten házasságban éltek, amikor a Mind Over Murder film forgatásán találkoztak 2005-ben.

Tori és Dean 2006 májusában fogadott örök hűséget egymásnak, a menyegzőt a Fiji szigeteken tartották.

Tori Spelling csaknem tíz éven át alakította Donna szerepét a Beverly Hills, 90210-ben. Ugyanakkor a színésznő feltűnt még a Scary Movie 2 és a Troop Beverly Hills filmekben, nemrég pedig arról lehetett hallani, hogy aláírt egy szerepet a Beverly Hills 90210 spin-off-jában.

1 komment

Címkék: celeb bulvár hír sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr14512630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VicTORIa · http://www.freemail.hu 2008.07.03. 08:12:58

Imádom Tori Spellinget és nagyon örülök, hogy megszületett a második gyermeke is! Gratulálok neki!!!
süti beállítások módosítása