HTML

Friss topikok

Madonna otthagyhatja Guy Ritchie-t

2008.05.26. 11:16 bellini

A brit bulvársajtó szerint Madonna és Guy Ritchie házassága már nem húzhatja sokáig. A Daily Mail lap szerint ez nem egy hagyományos válás lesz, hanem egy intelligens különválás.

Különválhatnak Madonna és Guy Ritchie útjai, legalábbis erről cikkeznek mostanában a brit sajtóban, a Daily Mail szerint már biztos, hogy a pár nem húzza sokáig együtt.

Madonna és Guy 2000-ben házasodott össze, és három közös gyerekük van, ezzel sok ideig a tökéletes család szerepében tündököltek. Az utóbbi időben azonban Ritchie-t egyre jobban zavarja felesége viselkedése.

A brit rendező nem nézi jó szívvel, hogy amíg ő Londoban új filmjét forgatja addig felesége, Madonna nélküle járja a Los Angelesi klubokat. Ez már februártól így megy, akkor Madonna férje nélkül jelent meg az Oscar díjak átadóján.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr66487866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása