HTML

Friss topikok

Gregor Bernadett terhes

2008.05.13. 09:00 bellini

Élete legboldogabb napjait éli Gregor Bernadett (36): harmadszor is anyai örömök elé néz. A gyönyörű színésznőnek már van két fia (Bence 13 éves, Álmos 2 esztendős), így információink szerint öröme akkor lenne teljes, ha egy kislányt hordana a szíve alatt. Úgy tudjuk, a Jóban Rosszban sorozat sztárja szeretné beleíratni áldott állapotát a sorozatba is.

 A Pesti Magyar Színház színésznője a legutóbbi, Vasárnapi Blikknek adott interjújában sem tagadta, hogy két fia mellé szívesen vállalna még egy gyermeket.

Az interjú elkészültekor még csak reménykedett benne, hogy hamarosan anyai örömök elé néz, azóta viszont bizonyosságot nyert: kisbabát hordoz a szíve alatt, új élet növekszik benne. Egyetlen bánata csupán, hogy imádott édesapja, a két éve elhunyt Gregor József (†66) már nem ölelheti magához a kis jövevényt.

Az operaénekes súlyos betegségében óriási örömet jelentett a kis Álmos érkezése (három hónapos volt a pici, amikor meghalt), s a Berni korábbi kapcsolatából született Bencét is imádta.

Berni – akit hiába próbáltunk tegnap egész nap elérni, lapzártánkig nem sikerült – a férjével, a táltos Somogyi Istvánnal négy éve él együtt, s a jelek szerint túl vannak házasságuk hullámvölgyein. Februárban költöztek be új otthonukba, ahová hamarosan új jövevény is érkezik majd.

– Még egy gyerek? Nem ellenkezem. Bőven belefér a következő ötéves tervbe. Megszerettem az illatos, pelyhes fejű kisbabákat. Szeretnék még egy gyereket! – nyilatkozta a Vasárnapi Blikkben.

Az álom tehát valóra vált, hamarabb is, mint gondolta. – Balássy Betty és Varga Feri új klipjének Gregor Berni a főszereplője. Az egyik jelenetben aztán lovagolnia kellett volna, s akkor a színésznő közölte a stábbal, hogy nem vállalja a jelenetet, mert babát vár, és nem szeretné veszélynek kitenni a picit – nyilatkozta egy bennfentes a stábból.Úgy tudjuk, a Jóban Rosszban sorozatban Anettet alakító színésznő a sorozatba is szeretné belevenni terhességét.

– Amikor Álmost hordta a szíve alatt, azért nem tudták a sztoriba belevenni, mert akkor már egy másik színésznő, Ekler Laura babát várt, két ilyen sztorit pedig nem bírt volna a Jóban Rosszban egy időben. Akkor eltűnt a sorozatból, de most valószínűleg a cselekmény szerint is teherbe esik majd – mondta egy neve elhallgatását kérő szereplő a Jóban Rosszban című sorozatból.

blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar bulvár pletyka hír sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47466013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása