HTML

Friss topikok

Elindult a verseny: Írj dalt a No Thanx-nek!

2008.02.26. 14:57 bellini

Megkezdődött az idei év legizgalmasabb dalszövegíró-versenye. Erik, a zenekar frontembere a napokban horvátul felénekelte azt a dalt, amelyre mostantól várják a legjobb magyar szöveget. A szakmai zsűri és a zeneszöveg.hu szavazói által legkreatívabbnak ítélt verzió felkerül a májusban megjelenő, új No Thanx nagylemezre.

Eljött az idő, ami megváltoztathatja egy eddig ismeretlen tehetség éleltét. Elkészült a verseny alapjául szolgáló dal, így mától szabad a pálya az ország dalszövegírói számára. Mostantól ugyanis várják a jobbnál jobb pályázatokat. A pályaművek beérkezési határideje március 30. A lehetőség mindenki számára adott, a győztes páratlan lehetőséghez jut, azáltal hogy az elkészült szerzemény minden bizonnyal a soron következő album egyik slágere lesz.

A versenyre bárki jelentkezhet, aki érez magában tehetséget és kreativitást. A jelentkezők segítségére áll egy profi szövegíró, vele együttműködve az is sikeresen oldhatja meg a feladatot, aki korábban még nem próbálkozott szövegírással. A szakmai zsűri által a három legjobbnak bizonyult szövegre a zeneszöveg.hu oldalán két hétig lehet szavazni. A nyertes dalszöveg pedig Erik előadásában felkerül a No Thanx május 28-án megjelenő új nagylemezére.

A verseny rendkívüli lehetőséget teremt az aranyérmes dalszövegírónak ahhoz, hogy a No Thanxhez hasonlóan kimagasló sikereket érjen el a zenei piacon. A szakmai lehetőségeken túl komoly anyagi elismerésben is részesül a szövegek utáni jogdíjakból.

A verseny menete:
Erik horvátul már felénekelte a dalt, majd egy profi szövegíróval kiegészülve videoüzenetben nyújt segítséget a versenyzőknek. Elmesélik miről is szól a dal, hogy a szám hangulatát ily módon meghatározzák. Ennek ellenére, nem elvárás, hogy a horvát szöveg történetéhez ragaszkodjon bárki is, bátran szárnyalhat az újdonsült szövegíró-palánták fantáziája. A zsűri által legjobbnak ítélt három szöveget énekli fel Erik, s ezekből választhatják ki az internetes szavazók a számukra leginkább fülbemászó versenyművet.

A pályázatok beérkezési ideje: 2008. február 25 – március 30-ig
Internetes szavazás: 2008. április 7 – április 20-ig
Eredményhirdetés: 2008. április 21.

1 komment

Címkék: zene celeb magyar énekes énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr89355207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teremi Dávid · http://19961010 2008.02.27. 20:38:03

Tábordal
Táborban vagyok, minden nagyon jó
ha meglátok egy lányt azt mondom mennyország
odamegyek hozzá lassan és szolidan
refr.:Pontosan úgy mint régen az oviban
Pontosan úgy mint régen az oviban
elismentem utána ő beszállt egy járgányba
elwitték őt már nem szerezhetem meg a nőt
De másnap megint meglátom odamegyek és azt mondom:
-Hé nem lennél a csajom???
nagy a szerelem ára a pofon repít a fára
refr.:pontosan úgy mint régen az oviban
pontosan úgy
pontosan úgy
pontosan úgy mint régen az oviban
süti beállítások módosítása