HTML

Friss topikok

Ricky: Síkaland Ausztriában

2008.02.21. 13:00 bellini

Gondtalan pihenéssel, igazi aktív kikapcsolódással töltötte a múlt hetet Ricky Ausztria egyik legkedveltebb síparadicsomában. A fiatal énekes a havas kalandot nem úszta meg sérülés nélkül, de szerencsére nem lett komolyabb baja. A pihenés, a sportolás mellett, remek programok és a gyönyörű táj tette emlékezetessé az ott töltött napokat.

Bár a magyar hírességek ezen a télen inkább a melegebb éghajlatot választották úticélként, Ricky kedvesével és barátaival úgy döntött, Ausztria felé veszik az irányt. A baráti társaság az olasz határhoz közeli Katschberg – Obertauern üdülőfaluban töltött egy hetet, mely a síelés és a snowbord szerelmeseinek közkedvelt helye.

Rickyt teljesen lenyűgőzte a meseszép táj és a profi pályarendszer. Az időjárás is a kegyeibe fogadta a társaságot, a ragyogó napsütésben olyan barnára sültek, mintha valamelyik déli nyaralóhelyen jártak volna. Az énekes 12 fős baráti társasággal utazott, a remek hangulat szinte garantált volt.

- Most először snowboard-oztam életemben, az okatató szerint meglepő magabiztossággal álltam a deszkára, azt mondta tehetséges vagyok ehhez a sportághoz – büszkélkedett Ricky. – Az általános 2-3 napos gyakorlási idő helyett nekem elég volt húsz perc, s már siklottam is. Gyorsan ráéreztem a snowboardozás lényegére, aztán csak fogadtam a gratulációkat – viccelődött az énekes.

A negyedik napon azonban kisebb baleset érte Rickyt, ugyanis egy útjába száguldó síelő magával sodorta. Egy aprócska bordarepedéssel szerencsére megúszta, így tovább hódíthatta a hófedte csúcsokat.

Az estéket a vidám csapat különféle programokkal színesítette, a póker versenyeket és tásasjáték csatákat közös karaokee party követte, a helybéliek és a turisták legnagyobb örömére. Az egyhetes kiruccanás annyira jól sikerült, hogy Ricky már tervezgeti, a következő sítúrát.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bulvár sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr11348387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása