HTML

Friss topikok

Gáspár Laci elhagyja feleségét és lányát

2008.01.31. 10:09 bellini

 Gáspár Laci (28) elhagyta a családját! A Megasztár első szériájában feltűnt énekes egy közeli ismerős szerint már a hivatalos válási procedúrát is elindította, egyedül csak kislánya, Mirjam (5) miatt jár néha-néha haza. Informátorunk szerint a sztár nem egyedül búslakodik, máris új barátnője van.

Álomkapcsolat volt az övék. Ugyanúgy szerették egymást az ismeretlenségben, vagyis a Megasztár előtt, mint a rivaldafényben. A TV2 zenei tehetségkutatója meghozta az áttörést, Laciból egy csapásra sztár lett, ám a kapcsolatuk mit sem változott, minden idejét együtt töltötte a kis család.

Az elmúlt egy évben azonban többször felröppent a hír, hogy nincs minden rendben Gáspár Laci magánéletében. A megasztáros énekes szinte az összes buliban feltűnt, ráadásul néhányszor komolyan a pohár fenekére is nézett – azt sem felejthetjük el, hogy Győzike felesége, Bea születésnapján részese volt egy komoly verekedésnek is. A Blikk tudomására jutott információk szerint ez nem volt véletlen, akkoriban kezdett romlani Laci és felesége, Gabi hosszú évek óta tartó kapcsolata. Most újra válságról hallani, úgy tudjuk, azóta az énekes el is költözött a családi fészekből, és Balassagyarmatra is már csak a szeme fénye, a kis Mirjam miatt jár. Igencsak megdöbbentő hírek ezek, hiszen Lacit eddig a családcentrikusság szobrának hittük, kifelé mindig olyan arcát mutatta az énekes, amely azt bizonyította, hogy mindennél fontosabb számára a felesége és a kislánya.

– Válnak, sőt Lacinak már új barátnője is van – erősítette meg Laci, egy neve elhallgatását kérő közeli ismerőse, de bővebbet ő sem akart elárulni.

Megkerestük az énekest is, hogy szembesítsük az információnkkal. Laci nem tagadta, de nem is erősítette meg a híreket. Szűkszavúan annyit válaszolt a válást firtató kérdésre: – Nem szeretnék erről beszélni.

De vajon mi vezetett odáig, hogy az énekesnek tönkrement a házassága? Hiába a fiatalkori szerelem szenvedélye, ez a kapcsolat sem bírta az ismertséget és a koncertek miatti sok távollétet? A kérdésekre egyelőre nincs válasz, egy biztos, Laci sok mindent áldozott be a sikeréért.
Forrás: blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: média celeb magyar pletyka hír sztár búlvár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr77319216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása