HTML

Friss topikok

Michael Jackson visszatér a zenei életbe

2008.01.28. 19:01 bellini

Michael Jackson amerikai énekes nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy a 25 évvel ezelőtt kiadott Thriller című albumnak új változatával tér vissza a zenei élet palettájára, adja hírül a mirror.co.uk.

Michael Jackson igencsak meglepte rajongóit ezzel a kijelentésével, melyet a Cannesban megrendezett NRJ zenei díjátadón, egy videófelvétel segítségével közölt.

A 49 éves énekes a Thriller album új változatával szeretne ismét sikereket elérni: „Visszatérek. És valami egészen különlegessel jövők rajongóimnak. Felvettem a Thriller: 25th Anniversaty albumot, nagyon sok meghívottal.” – nyilatkozta az énekes.

Az énekes közelebbi barátai szerint Jackson nyáron tartja első európai koncertjét a londoni O2 Arena-ban.

A múlt hét végén Jacksont életműdíjjal jutalmazták az NRJ Music Awards díjátadón.

Múlt év decemberében a Variety magazin közölte először a hírt, miszerint Jackson 2008 február 12-én adja ki új albumát. Az új korong öt új dalát még sosem adták le sehol. Ezek között van a remix változatú Billie Jean, amit Kanye West készített, a Wanna Be Startin' Somethin' új változata, melyet Akon-al és will.i.am-el közösen énekel, valamint a The Girl Is Mine, P.Y.T. és a For All Time remixek. A korong bonusz dalai között a Someone In The Dark, Carousel és a Billie Jean demo verziója szerepelnek.

Az 1982-ben kiadott Thriller Michael Jackson hatodik szólóalbumaként jelent meg, ennek ellenére 1985-ben minden idők legeladottabb korongja lett. Az albumnak köszönhetően Michael hét Grammy díjjal lett gazdagabb.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb bulvár énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr11315157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása