HTML

Friss topikok

D.O.N. Tekk - Pop My Cherry - Készíts egy REMIXET Te is!

2007.09.25. 18:27 bellini

Magyarország első számú DJ-párosa, Náksi vs. Brunner egy egészen kivételes lehetőséggel szeretné segíteni a legtehetségesebb fiatal producerek, DJ-k karrierjét. Lehetőséget biztosítanak - immár nem először - mindenkinek, hogy szabadon megmutassa, mennyire kreatív, felkészült, illetve mennyire képes megvalósítani az ötleteit és milyen zenei képességekkel rendelkezik. Végre egy komoly lehetőség mindenkinek: azoknak is, akik "mindig mindent jobban tudnak" és azoknak is, akik tényleg tudnak valamit!

Náksi Attila és Brunner Zsolt új mixlemezén, a napokban megjelenő "MY IBIZA 2007" című CD-n található a D.O.N. Tekk formáció (alias Náksi vs. Brunner) első felvétele, mivel eddig ezen a néven a fiúk csak remixeket készítettek - hazánkban ennek a projektnek köszönhetjük a Kistehén Tánczenekar "Szájber gyerek", Náksi vs. Brunner "Rodina" és "A hetedik" című dalainak remixét, nemzetközi szinten pedig olyan előadóknak készült már D.O.N. Tekk remix, mint a Cuba Club, Aaron Smith feat. Luvli, DADA feat. Sandy Rivera & Trix, Suta Sutassi, Stereo Palma, Steve Angelo & Sebastian Ingrosso, stb.

Az új slágervárományos dal hamarosan felkerül a Beatport, a JunoDownload, az XpressBeats, az mp3music.hu, valamint számos további legális letöltőoldalra a legnagyobbak közé, s ezekben az mp3 shopokban meghallgatható és kapható lesz a remixverseny első 3 helyezettje is! A dal egyébként megjelenik bakeliten is, szintén a legjobb remix társaságában!

Egy valódi nemzetközi megjelenés tehát a tét egy igazán nemzetközi szintű produkció hátterével! Hogyan tovább?

Teendők:
  1. Töltsd le innen a sávokat: www.dancemania.cc/dl/popmycherry_remixparts.rar
  2. Készítsd el a legjobb remixet :)
  3. Küldd el e-mailban (max. 10 Mb) a dontekkmusic@gmail.com címre vagy töltsd fel a www.speedyshare.com tárhelyre, s a linket küldd el szintén e-mailben.
A leadási határidő: 2007. október 14. éjfél

Szólj hozzá!

Címkék: magyar buli pályázat party

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr9176780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása