HTML

Friss topikok

Megválasztották a Balaton szépét

2007.08.04. 13:22 bellini

Finta Eszter budapesti jogászt választották a Sió Miss Balaton 2007 Szépségverseny győztesévé péntek éjszaka a zsúfolásig megtelt Siófoki Szabadtéri Színpadon. A "Sió arca" címért ringbe szálló harmincas hölgyek közül Kavasi Anikó lett az első helyezett.
   
Este kilenc órakor kezdődött a szépségverseny döntője, ahol idén kellemesen hűvös időjárás kíséretében kilencedszer választották meg a Balaton királynőjét. Mintegy ezer néző nézte végig a látványos ruhákba öltöztetett szebbnél szebb lányok viadalát, nagy ovációval kísérve az eredményhirdetést.

Az idei rendezvény újdonsága volt, hogy párhuzamosan két verseny zajlott. Először a 30 évesek közt hirdettek eredményt. A győztes, aki a 30 éves Sió cég "arca" lesz egy évig, Kávási Anikó, egy szerszámokat és munkavédelmi ruhákat értékesítő cég területi képviselje Martfűről, aki tanárképző főiskolát végzett testnevelés szakon. A második helyezett Németh Erika, a harmadik Racsits Katalin lett.

A 18-26 év közötti korosztályból a Miss Balaton címért induló több mint 250 jelentkezőből 16-an maradtak állva a döntőben. Közülük lett első, megnyerve a Skoda Fabia fődíjat, a 22 éves Finta Eszter, akit a közelmúltban avattak jogászdoktorrá, és leghőbb vágya, hogy büntetőjogász legyen. A második helyezett Dammak Jázmin, a harmadik Wintsche Orsolya lett, a közönség díját pedig Heincz Eszter szerezte meg.
   
Forrás: MTI

Szólj hozzá!

Címkék: média esemény magyar hír buli sztárok celebek érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr24132103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása