HTML

Friss topikok

Te is lehetsz a magyar Music TV arca!

2007.07.30. 16:22 bellini

Az októberben induló új magyar zenecsatorna műsorvezetőket keres - a castingra bárki jelentkezhet az interneten.

A magyar Music Television az arculatához legjobban passzoló műsorvezetőket keresi. Mivel minden eddiginél progresszívabb, szubkultúrákat is megszólító hazai zenecsatornáról lesz szó, az MTV Networks Magyarország vezetőségének különleges szempotjai lesznek a döntésnél.


"Fontos, hogy az új csatorna arca igazi formabontó egyéniség legyen. Olyan hiteles műsorvezetőt kell találni, aki beleillik a Music Televisionról kialakított képbe. A leendő vj-nek egyéni stílusa, humora kell legyen, akinek életében a zene fontos szerepet tölt be"- nyilatkozta Lengyel Attila, a csatorna programigazgatója.

A pályázás kisfilmek leadásával történik. Az induló csatorna a T-Mobile videómegosztó portál szolgáltatását igénybe véve működteti a www.mtv.vidup.hu oldalt, amire bárki feltöltheti a felvételeket - legalábbis augusztus 15-ig, akkor van ugyanis a beadási határidő.

Az MTV csapata két 20 másodperces filmet vár a jelentkezőktől: egy bemutatkozó anyagot, és egy másikat, amelynek témája szabadon választott, lényeg, hogy valami olyasmiről legyen szó benne, ami különösen érdekes számára. A kiírás szerint fontos, hogy meghökkentő, meglepő felvételeket küldjön a pályázó, amivel bebizonyíthatja, hogy ő a hazai Music Television ideális arca.

[origo]

Szólj hozzá!

Címkék: média zene tv esemény magyar bulvár pletyka hír sztárok videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr88128348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása