HTML

Friss topikok

Túléli Harry Potter a 7-ik könyvet ?

2007.07.21. 11:24 bellini

Ma éjjel került a boltokba a Harry Potter best seller hetedik és egyben utolsó kötete, melyben az is kiderül, hogy a varázstanonc nem hal meg, helyette felhagy a mágiával és boldogan él három gyerekével.

Több ezer rajongó várta dobogó szívvel az utolsó Harry Potter és a halott szentek (Harry Potter and the Deathly Hallows) című kötetet, melyet ma hajnalban dobtak piacra a világon.

Annak ellenére, hogy a Bloomsburry és a Scholastic nyomdák hatalmas ügyvéd gárdát fogadott az utolsó könyv titkának megőrzésére, minden idők legjobban őrzött könyve mégis felkerült az internetre és a sajtóban is tudni lehetett: Harry Potter nem hal meg.

A kötet utolsó fejezete, melynek címe „19 évvel később” Harry Pottert mutatja be három gyerekével, Jamesel, Albussal és Lilyvel, a Kings Cross pályaudvaron.

James és Albus már kóstolgatja a a Hogwarts falai között a mágia ízeit, Lilynek azonban még várnia kell, két évet. A családot Ginny erősíti, Harry felesége. A főhős mellett Ron és Harmione is összeházasodott és együtt nevelik gyermekeiket.

Mintegy lehetséges folytatásként Draco Malfoy is feltűnik fiával, aki éppen annyira hasonlít apjára, mint Albus az egykori Harryre.

Más szavakkal, a történet folytatódik, az egyetlen aki hiányzik az Voldemort.

Az utolsó kötet 36 fejezetből és 759 oldalból áll. Az azonban még mindig rejtély, hogy a könyv végén ki lesz az a hat szereplő aki meghal.

1 komment

Címkék: média esemény könyv bulvár pletyka hír megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr17122375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

human · http://yummie.hu 2007.07.21. 16:07:11

első bekezdésben jelölés nélkül spoiler, asszem ez rekord
süti beállítások módosítása