HTML

Friss topikok

A Google a világ legnézettebb oldala

2007.07.13. 15:56 bellini

A világ legnagyobb keresőmotorja, a Google májusban globális szinten mintegy 536 millió látogatott vonzott, 1,7%-al növekvőben az áprilisi hónaphoz képest.

Tarol a Google az online médiában, májusban a keresőóriás oldalaira kattintottak a legtöbben. A második helyen a Microsoft áll 528 millió látogatóval, míg az egykori első, a Yahoo csupán a harmadik helyet tudhatja magáénak, 470 millió látogatóval, derült ki a comStore cég felmérésében.

Áprilisban 766 millió felhasználó lépett fel az internetre, ami a föld 15 év feletti lakosságának 16%-át teszi ki, derült ki a felmérésből. A toplista elkészítésekor nem vették figyelembe azokat a megjelenítéseket, melyek internet kávézokból, mobiltelefonról vagy PDA készülékekről történt.

Áprilisban a Microsoft oldalaira 520 millióan voltak kíváncsiak, míg májusban ez a szám elérte a 528 millió egyedi látogatót.

A lista harmadik helyezettje, a Yahoo 469 millió látogatót vonzott a májusi hónapban, míg tőle jóval messzebb található a negyedik helyen a Time Warner Network 266 millió látogatóval.

Forrás: Kakukk

Szólj hozzá!

Címkék: média web internet kütyü hír business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr97117492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása