HTML

Friss topikok

Dósa Matyi besokallt

2007.05.22. 14:02 bellini

Dósa Matyi (20) otthagyja a Barátok köztöt! A sorozat Egresi Tónija pénteken forgat utoljára, de azt egyelőre titokban tartják, hogy miként távozik a fiatal sztár. Matyi már egy éve gondolkozik ezen a döntésen, mert besokallt attól, hogy nem jut ideje a színpadi munkáira és az éneklésre.
 

Négy éve nap mint nap szerepel a népszerű sorozatban Dósa Matyi, aki az elmúlt években a pimasz kamasz Egresi Tóniból igazi szívtipróvá érett. A Barátok közt nézői rajonganak a fiatal sztárért, Matyi azonban mégis úgy döntött, otthagyja a sorozatot.

- Először is szeretném leszögezni, nem a húsvéthétfőn történt támadás miatt jutottam erre a döntésre, már egy éve fontolgatom, hogy kiszállok. Úgy érzem, még fiatal vagyok, rengeteg tervem van, előttem a jövő, és egy ilyen sorozatban való szereplés erősen korlátozza az embert, és én nem szeretném, ha meg lennék kötve - vallotta be Matyi, akinek máris konkrét tervei vannak a jövővel kapcsolatban .- Már most öt színdarabban játszom, és további három van készülőben. Egy hét múlva kezdem próbálni a Körúti Színházban a Vörös Malom című musicalt. Nekem az életem az éneklés, és bármit feladnék azért, hogy színpadon énekelhessek!

A fiatalember vegyes érzelmekkel adja fel a Barátok köztben való szereplést, hiszen szinte második otthonává lett a stúdió.
- Be kell vallanom, a korán kelés, a reggeli autózás a dugóban, vagy a szövegtanulás nem fog hiányozni, de azért ez az időszak egy nagyon fontos része az életemnek. Rengeteget tanultam a szakmáról, az életről. Hiányozni fognak a többiek is - árulta el a fiatal színész.

Megtalálták a támadóit

A VII. kerületi rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a fiatal sztárt egy 17 éves kamasz, L. Károly verte meg, aki már korábban is követett el hasonló erőszakos bűncselekményeket.
- Az elkövetőt egyrészt lakossági közreműködés és a Blikkben megjelent grafika, valamint a nyomozóink munkájának köszönhetően kaptuk el a lakásán. Matyi a szembesítésen egyértelműen felismerte támadóját - árulta el lapunknak Fehér István százados. - L. Károly délután szétverte a barátnője lakását. Ha az ügyészség összekapcsolja a két ügyet, akkor a fiatalember elég komoly büntetésre számíthat.

blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hírek celeb bulvár pletyka színész sztárok csatorna hírességek celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7085259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása