HTML

Friss topikok

Már képekben is élvezhető a The Moog I Like You című dala!

2007.05.11. 23:27 bellini

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő The Moog zenekar I Like You című számához forgatott klipről már több hír is felröppent, például, hogy egy igazi underground film született az Art Mafia produkció jóvoltából és hogy a fiúkat egy őrült leányzó voodoo szertartásnak megfelelően sorban megátkozza. A hírek természetesen igazak, de erről most már bizonyosságot is szerezhet mindenki, mert a klipet május elejétől már a magyar zenecsatorna is vetíti.  

A filmet a zenekar még a hathetes amerikai turnéra való elutazása előtti napon leforgatta, ami után már csak az utómunkák következtek. A klip követi a zenekarról készült karakteres sajtófotók képi világát: a klasszikus korokat idéző ruhákban 21. századi zenét játszva pózolnak majd pedig az átkoktól sújtva „szenvednek” a fiúk. A zene, a téma, a kor és a voodoo hagyományok keveredése olyan különleges modern képi világot teremtett, amely a nézőkben nem mindennapi hangulatot kelthet.

 

A klip tehát útjára indult itthon és külföldön is, ugyanúgy, ahogy maga a zenekar, hiszen a The Moog itthon folyamatosan koncertezik - legközelebb például az Exit Street Fesztiválon láthatók június 2-án.

Az Egyesült Államokban is tovább folyik a debütáló album promótálása, melynek egyik része, az a vicces videó, amit az egyik legnépszerűbb amerikai magazin, a Blender internetes oldalán látható a zenekarról, és aminek talán a Hungry Hungarian Boys címet adhatnánk!

http://www.blender.com/video/1014/SXSW2007TheMoog.video?pn=1&vsid=7

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: zene magyar együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr1074479

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Playdance Fit 2.0 2018.01.23. 01:01:03

Watson, aki törődik az érzéseinkkel - Kereső Világ: keresés, szövegbányászat, big data

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása