HTML

Friss topikok

LOLA-NAP A VIVA TV MŰSORÁN MÁJUS 25-ÉN!

2007.05.11. 23:06 bellini

A VIVA TV május 25-én, pénteken egész nap Lolával foglalkozik! Többször láthatjátok eddig elkészült klipjeit és a legújabb, immár kislemezként is napvilágot látott "Mozdulj már" című videóját. A klipeken kívül természetesen több VIVA-műsorban is feltűnik a tinisztár, így érdemes lesz egész nap figyelemmel kísérni a magyar zenetévé programját.

A Munkanapló című műsorban Lola egy teljes napját követhetitek végig, s a Megálló vendége is az ifjú énekesnő lesz. Az Interaktívban is Lolával foglalkoznak, illetve zenésztársai, kollégái, barátai beszélnek az énekesnőről. A Lola-napon egy exkluzív mélyinterjút láthattok a tinisztárral, amelyben olyan dolgokról mesél gyerekkorából, illetve magánéletéről, amiket eddig még nem tudhattunk róla. A Poparazzi című műsorban Lola eddigi életútjáról lehet látni egy kisfilmet. Ezenkívül sohasem látott werkfilmek, gyermekkkori videók, koncertfelvételek, részletek a Szombat esti láz műsorból, a Barátok köztből... Minden, ami Lola - egy teljes nap a VIVA-n!

Ismét BRAVO Otto - szavazz Lolára!
Lolát ismét jelölték "Az év énekesnője" kategóriában a BRAVO Otto díjra! A május 27-én megrendezendő díjkiosztóról és a szavazásról részletek a BRAVO aktuális számában!

LightMedia

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar énekes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr8074467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása