HTML

Friss topikok

MTV: a filmslágerek nyertese – Feke Pál

2009.05.28. 16:53 bellini

A Csináljuk a fesztivált régi és új magyar filmslágerei közül a Honfoglalás című film Kell még egy szó című slágere kapta a legtöbb szavazatot Feke Pál előadásában. A dalok versenyét vasárnap este élőben közvetítette a Magyar Televízió az m1-en.
 
A filmslágerek döntőjében, május 24-én, vasárnap este szereplő 12 dal közül Feke Pál előadásában a Honfoglalás - Kell még egy szó című slágere kapta a legtöbb voksot. A második helyen Mező Mihály és a Magna Cum Laude zenekara az S.O.S Szerelem - Vidéki sanzon dala, a dobogó harmadik fokán pedig Polyák Lilla a Fuss, hogy utolérjenek – Félteni kell című örökzöldje állt. A remek dalok, fülbe mászó dallamok és a hazai kedvelt sztárok mellett meglepetést is tartogattak a szerkesztők. A két műsorvezető Egy csók és más semmi c. film betétdalát, a Hallod-e Rozika te nótát énekelték el közösen, közben zongorán Gundel Takács Gábor, harmonikán pedig Harsányi Levente kísérte önmaguk remek előadását. Az est valamennyi fellépője is összeállt egy közös dal erejéig, s a Linda c. tévéfilmsorozat A film forog tovább kezdetű slágerét adták elő. Szívet melengető volt, amikor az adás végén a Nem adom fel együttes a nevükkel azonos című dalt énekelték profi előadók társaságában.
 
A Csináljuk a fesztivált vasárnap esti döntőjére több mint 2 millióan kapcsoltak. Átlagnézettsége elérte a 933 ezret, vagyis az éppen televíziózók 20.5 százaléka nézte (4+) az adást. A produkció ebben az időpontban több érdeklődőt vonzott, mint az egyik kereskedelmi csatorna ebben az időpontban vetített filmje.
 
A döntőben szereplő régi és új filmslágerek:
 
- Tóth Vera és Roy: Szálka hal nélkül – SZPSZ
Polyák Lilla: Fuss, hogy utolérjenek - Félteni kell
- Töreki Andrea és Vadkerty Imre: 2x2 néha öt – Túl szép, amit te mondsz…
- Serbán Attila: Ezek a fiatalok – Gyémánt és arany
- Simon Boglárka:Az oroszlán ugrani készül – Miért hagytuk, hogy így legyen?
- Magna Cum Laude: S.O.S Szerelem – Vidéki sanzon
- Keresztes Ildikó: Csak szex és más semmi - Boldogság gyere haza
- Balássy Betty és Varga Feri: Egy bolond százat csinál - Egy bolond
- Csézy: Csinibaba - Különös éjszaka volt
- Feke Pál: Honfoglalás – Kell még egy szó
- Dér Heni és Bebe: Egy szoknya… - Micsoda nő ez a férfi
- Palcsó Tomi: Szerelem első vérig – Szerelem első

Szólj hozzá!

Címkék: tv mtv

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr671149303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása