HTML

Friss topikok

JOSH ÉS JUTTA - BÁBU VAGY

2008.10.08. 18:21 bellini

Napjaink egyik sztárcsapatának, a Josh és Jutta duónak idén nyáron is hatalmas sikereket hozott a megfeszített munka. Az együttes Magyarországon az egyik legjobban keresett és legtöbbet fellépő előadók táborát népesíti, és dalaik is sorra a zenekedvelők kedvenceivé válnak.

A nyári sikersorozatban hatalmas szerepet töltött be Josh és Jutta kifejezetten nyárra íródott slágere, az "Egy álomsziget". A dalt szinte kivétel nélkül minden rádió játszotta, a klip pedig a VIVA Chart Show első helyét is megjárta. Vajon mit hoz az ősz Josh és Jutta számára?

A duó továbbra is teljes erőbedobással dolgozik, úgy tűnik, a "pihenés" szó nem szerepel Josh és Jutta szótárában. Vadonatúj kislemezük "Bábu vagy" címmel lát napvilágot a napokban. A "Szabadon" című aktuális album harmadik slágerének zenéje és szövege ismét Josh munkáját dicséri.

"Az új maxi kiválasztásánál nagyon nagy segítséget adtak a lemezvásárlók és a rajongók, hiszen a 'Bábu vagy' egyértelműen a hallgatók egyik kedvenceként került kiválasztásra, a hallgatói kérések, igények alapján" - nyilatkozta Josh.

A slágergyanús szerzeményhez természetesen video is készül, melyet hamarosan mindenki láthat a zenecsatornákon. Addig is ismerd meg Josh és Jutta új "Bábu vagy" című maxi lemezét, amelyen öt verzióban hallható az új dal, így nemcsak a rádiók, de a klubok DJ-i is tudják forgatni az ősz egyik tuti befutójának ígérkező felvételt.

Szólj hozzá!

Címkék: zene énekesek együttesek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47703747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása