HTML

Friss topikok

Beleharaptak Kiszel Tünde „fenekébe”

2008.09.09. 09:56 bellini

Kiszel Tünde dalra fakadt. A Hal a tortán forgatásán Tünde a Délibábos Hortobágyon… kezdetű slágerrel lepte meg vendégeit, ám ő is kapott ajándékot bőven: Cini egy marcipánból készült feneket, Cooky pedig ehető bugyit vitt neki. Tündének volt segítsége, a bevásárlásban Karda Bea is részt vett, aki mellesleg skálázni is tanította a műsorvezetőnöt…

 

Karda Bea volt Kiszel Tünde segítségére. Az énekesnő a piacra kísérte el barátnőjét, ahol úton-útfélen megállították a sztárpárost, és autogrammokért ostromolták őket. Bea azonban más természetű segítséget is nyújtott: skálázott Tündével, hogy az megfelelően felkészülhessen az esti produkcióra… Bea szerint minden az artikuláción múlik, azon, hogyan formálja Tünde a száját.

 

„Bozso Józsi barátommal, aki kiváló táncos-komikus,  egy kis meglepetéssel készültünk a többieknek, a Délibábos Hortobágyon kezdetű slágert adtuk elő! Nem volt túl sok időnk próbálni, délelőtt Beával skáláztunk, hogy bemelegítsem a hangom, Júzsival pedig összesen körülbelül fél órát gyakoroltuk a dalt és a táncot, de azért nagyon jól sikerült!” – mesélte Tündi, aki nem érezte kínosnak a produkciót, hiszen, mint mondja, ő nem énekesnő, így nem is profi előadást akart, csupán örömet szerezni a többieknek.

 

Tündének a többiek igencsak vicces ajándékokat hoztak, Cookytól egy ehető bugyit kapott, míg Cini egy marcipánnól készült feneket hozott.

 

„Azért kaptam ezt Cinitől, mert tudja, hogy fehérneműgyűjteményem van, erre való finom utalást tett – mosolygott Tündi. – Nagyon finom, ehető popsi volt tangával, a fiúk persze azonnal beleharaptak, nagyon finom volt egyébként!

 

Tünde számára pszichológiai teszt is volt ez a hét, a Hal a tortán játékosaival, hiszen négy teljesen különböző karakterrel került szembe, akikkel meg kellett találnia a közös hangot. Vacsoráját azonban nagyon jónak értékelte, a magyaros menü szerinte sikert aratott, és Tünde a másnapi produkciót is „megrendelte” Majkától: sztriptízre kérte a nagyhangú ózdi hőst!

 
 Kiszel Tünde főztje kedden látható a TV2 Hal a tortán című műsorában!
 

Szólj hozzá!

Címkék: média tv tv2 magyar sztárok celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr19655092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása