HTML

Friss topikok

Robocop visszatér a vászonra

2008.07.11. 10:39 bellini

Hollywood ismét a szuperhősökre alapoz, és úgy tűnik a hollywoodi rendezők ismét egy újabb sikersztorit húznak elő a kalapból, Robocop hamarosan ismét a mozikban hódíthat.

Ismét filmre viszik a Robocop című alkotást, a rendezéssel megbízott Darren Aronofsky olyan sikeres alkotásokban bizonyított, mint a Requiem for a Dream vagy a The Fountain.

Az új Robocop filmet az MGM stúdió készíti majd, Aronofsky pedig már ellátogatott a stúdió főhadiszállásra, hogy megbeszéljék a filmmel kapcsolatos részleteket.

És ahogy már megszokhattuk a dolgok mindig gyorsan zajlanak a film világában, az MGM stúdió már be is jelentette, hogy a Robocop film forgatásai már jövő évben megkezdődhetnek, míg a film 2010 vagy 2011-re kerülhet a mozikba.

A Robocop filmet 1987-ben rendezte Paul Verhoeven. A Pete Weller főszereplésével készül alkotás az évek során nagy sikereknek örvendett, több alkotást, sorozatot is készítettek belőle.

Szólj hozzá!

Címkék: film hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr88563428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása