HTML

Friss topikok

DJ Szatmári feat. Jucus: Táncol a nyár

2008.07.07. 16:52 bellini

Igazi nyári hangulatot áraszt DJ Szatmári és Jucus újdonsága, amely a lemezlovas eddigi legbulisabb és legvidámabb dala, ezúttal latinos elemekkel fűszerezve. Az elmúlt években számos feledhetetlen klubsláger tulajdonosa abszolút átadta magát a napfényes évszak érzésvilágának, így készült el a közelmúltban a "Táncol a nyár" című vadonatúj sikervárományos.

A dal hangvételének megfelelően a klip egy mediterrán kisváros érzését adja vissza. Erre a legmegelelőbb helyszínnek Szentendre zegzugos, hangulatos utcái bizonyultak. Jucus egy a déli országokban használatos és népszerű robogóra pattant, és ott énekelte a dalt a kameráknak. DJ Szatmári mindeközben egy utcai harmonikást alakít a klipben.

A 10 órás forgatás alatt folyamatosan 35 fokban zajlott a munka. Ennek érdekessége, hogy a rendezői és operatőri munkákat Dred látta el, akinek nem ez az első klipje, de örömmel segít a zenész kollegáknak nemcsak zenei, hanem "képi" formában is. A klip napokon belül elkészül, és remélhetőleg hamarosan feltűnik a magyar zenecsatornákon és a zenei műsorokban.

A maxilemez július 1-jén jelent meg, a dal azonban már megjelenés előtt felkerült a
MAHASZ Dance Top 40 listára - a 9. helyen nyitott, ezen a héten pedig már az előkelő 7. helyet foglalja el.

DJ Szatmári és énekesnője
idén nyáron 5 országban lép fel: ezek közül talán a legkülönlegesebb, hogy augusztus elején Londonban szórakoztatják a közönséget!

Szólj hozzá!

Címkék: zene dj magyar énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57557482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása