HTML

Friss topikok

Nem tudhatta meg, hogy újra apa lesz

2007.06.16. 13:41 bellini

Budapest - Gyermeket vár Kaszás Attila (†47) özvegye. Úgy tudjuk, Ildikó a negyedik hónapban jár. A tragikus hirtelenséggel, agyvérzésben elhunyt Jászai-díjas színész már nem tudhatta meg, hogy újra édesapa lesz: felesége csak a temetése után ment el arra az orvosi vizsgálatra, amely megállapította az örömhírt.

Kegyetlen az élet - és gyönyörű is egyben. Azt mondják, abban a pillanatban, amikor meghal valaki, valahol máshol új élet születik. Csak kár, hogy a távozó sohasem ismerheti meg az újonnan érkezőt. Még fájdalmasabb ez a kettősség, ha családon belül történik. Ha az édesapa nem lehet már ott nem hogy gyermeke felnevelésénél, de megérkezésénél sem.

Kaszás Attilát tragikus hirtelenséggel ragadta el a sors. A Nemzeti Színházban készült az esti előadásra március 19-én, amikor összeesett, és leállt a szíve. Újraélesztették, és a kórházban azt állapították meg, hogy agyvérzést kapott.

A kómából már nem tért magához, s március 23-án feladta a kilátástalan küzdelmet. Pedig ha tudta volna, hogy újra édesapa lesz, talán még megkettőzött erővel kapaszkodik az árnyékvilágba.

Az égi kapuból visszafordult volna, hisz dolga akadt még idelent, a kis Jancsika mellett egy másik gyermeket is fel kell nevelnie. És biztos, hogy engedték volna, hogy visszajöjjön. De sajnos nem tudott róla, hogy felesége újra babát vár - akkor még Ildikó sem sejtette, csak egy későbbi, temetés után orvosi vizsgálat állapította meg a terhességet.

- Engem az idő egyre inkább sürget - nyilatkozta a színész korábban egy magazinnak. - Lassan kijövök a korból, amikor még az a remény táplálhat, hogy sikerül majd a gyermekemet felnevelnem, és útnak indítani az életben.

Jancsika születésénél még ott lehetett, de útnak indítani már nem maradt ideje. Második gyermekét már meg sem ismerheti. Úgy tudjuk, felesége, Ildikó egy pillanatig sem gondolkodott azon, megszülje-e halott férje gyermekét. Ebben a babában él majd tovább imádott kedvese, Attila.

Hárman maradtak: Ildikó, Jancsika, és a születendő baba. De odaföntről egy holdbéli csónakos mindig vigyáz majd rájuk...

blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: esemény celeb bulvár pletyka hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr599769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása