HTML

Friss topikok

Igazi drámák a Voice második párbaján

2012.12.08. 10:30 bellini

voice2012-2-tovabbjutok_1354958898.jpg_720x405

Hatalmas küzdelmeket, csodálatos duetteket és embert próbáló döntéseket láthattak a nézők a Voice harmadik Párbaj adásában. A Mesterek nehéz helyzetben vannak, hiszen minden párjukból csak az egyik énekest juttathatják tovább, Mester-társaik pedig nem dönthetnek helyettük, mindössze véleményt mondhatnak arról, szerintük kinek lenne helye az élő adásokban.

Elsőként Ladányi Patrícia és Pákai Petra álltak színpadra. A két nagyon különböző alkatú és habitusú lányt a Mester, Mező Misi arra biztatta, produkciójukban mindenképpen hozzák ki magukból a nőiességet. Petrának ez Misi szerint jobban sikerült. Malek Andrea szerint mindkét csaj dögös volt a I say a little prayer című dal előadása közben, az egyetlen női Mester úgy vélte, Patríciának kellene folytatnia a versenyt, míg Caramel és Somló szerint egyértelműen a duci, életvidám Petra az, akinek az élő show-kban van a helye. Végül természetesen Misi döntött, aki egyetértett férfi társaival, így Pákai Petra jutott tovább.

A második párbaj nagyon erős hatással volt mindenkire, a Mesterekre és a közönségre is egyaránt. Berkes Gabriella és Husnullina Regina Adele Someone like you című slágerét adták elő, Gabit nagyon mélyen érintette a dal. Az énekesnő elárulta, múltjából táplálkozott, amikor felkészült erre a produkcióra, ezért minden érzését beleadta az előadásába.

A Mesterek közül hárman is úgy gondolták, ő az, akinek a továbbiakban is helye van a Voice-ban, ám saját Mestere, Somló Tamás másként határozott. Ő Husnullina Reginát juttatta tovább, ezzel pedig magára haragította Mester-társait, főként Malek Andreát, aki teljesen nyíltan vállalta, a legkevésbé sem ért egyet a döntéssel.

Gabriella nem csak saját magáért izgult: fia, Olivér is párbajozott. Ellenfele Caramel háttérénekese, Harót Balázs volt. Az, hogy Caramel és Balázs évek óta együtt dolgoznak, feszélyezte is a Berkes fiút, ám a Mester teljesen ki tudta zárni az érzelmeket és a barátságot, és csak szakmai megfontolás alapján döntött. Társaival együtt egyhangúan úgy vélték, Berkes Olivérnek van helye döntős mezőnyében. „Szerintem meg is nyerheti ezt a versenyt!” – indokolta döntését Caramel, így Gabriella is megkönnyebbülhetett, fia tovább jutott.

A Szécsi-ikrek már a Meghallgatáson is nagyon mély nyomot hagytak a Mesterekben. A két tizenhat éves lány ösztönös tehetsége meggyőzte a döntnököket, ám a Párbajban nem kaptak könnyű ellenfeleket. Elsőként a Somló Tamás csapatát erősítő Saci énekelt a biztonsági őrként dolgozó tehetséges fiatalember, Pap Attila ellen. Cee Lo Green Forget you című dalában szépen dolgoztak együtt, remek produkciót állítottak színpadra, ám ahogy minden esetben, itt is csak egyikük távozhatott győztesként a Voice ringjéből.

A Mesterek egyöntetűen Szécsi Sacira voksoltak, saját Mestere, Somló Tamás is úgy vélte, neki kell tovább mennie, mellette döntött. Az ikrek „másik fele”, Szécsi Böbe Helmeczi Biankával párbajozott a továbbjutásért. A rendkívül tudatos, hűvös Bianka elárulta, nem szeretne közel kerülni ellenfeléhez, hiszen tudja, a ringből csak egyikük távozhat győztesként.

Mező Misi nehéz feladatot adott a két fiatal lánynak, Lana del Rey dalát, a Video gamest kellet énekelniük. „Ez egy mély dal, bedobtam őket a mélyvízbe.” – mondta a Magna Cum Laude frontembere. A két lány párbaja elbűvölt mindenkit, Malek úgy vélte, Bianka volt a jobb. A férfiak azonban most is egy húron pendültek, szerintük Szécsi Böbe nyerte ezt az összecsapást, Misi döntésével pedig ő került be az élők mezőnyébe. A testvérpár tehát külön-külön csapatban, de tovább folytathatja a Voice versenyét.

Az este utolsó párbajában Malek Andrea versenyzői mérték össze tehetségüket. Szolnoki Dóra és Nádor Dávid Tolcsvay László Az első villamos című dalát értelmezték újra, az Argentínában nevelkedett Dávid spanyol szöveget is írt a dal egy részéhez.

A produkció után Caramel elárulta, úgy érezte magát, mintha a fellegek között lebegne, a két énekes varázslatos hangulatot teremtett a Voice arénájában. A választás azonban ennél a párbajnál nem osztotta meg a Mestereket: bár mindkét énekest méltatták, mégis Dávid volt az, akit meggyőzőbbnek, jobbnak éreztek. Malek Andrea döntése alapján Nádor Dávid jutott tovább.

A harmadik Párbaj után már csak hat üres hely van a Voice legjobbjainak mezőnyében, ám hogy kik jutnak be még az élő show-ba, csak jövő pénteken derül ki.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 tehetségkutató Voice voice tv2 voice 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr534954145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása