HTML

Friss topikok

X-Faktor: Janicsák Veca távozott, Vastag Csaba tovább jutott

2010.12.11. 22:17 bellini

Kétszer is színpadra léptek az X-Faktor versenyzői december 11-én. Már csak négyen maradtak, miután múlt héten Vastag Tamás esett ki a versenyből. Takács Nikolas, Vastag Csaba, Király L. Norbi és Janicsák Veca angol és magyar slágereket adtak elő.

Az est két legjobbja ma este számomra mindenképpen Janicsák Veca volt. A ma esti produkciók:Király L. Norbert – Nutbush City Limits

Takács Nikolas – Maradj velem

Janicsák Veca – Crazy

Vastag Csaba – You are so beautiful

Király L. Norbi – Legyen valami

Takács Nikolas – Billie Jean

Janicsák Veca – Kell ott fenn egy ország

Vastag Csaba – Keserű méz

A nézők szavazatai alapján Vastag Csaba és Janicsák Veca párbajozott egymással. A párbajt Janicsák Veca kezdte, aki Beyonce “Listen” című dalát énekelte el, majd érkezett Vastag Csaba, aki Rene Froger “This is the moment” dalát adta elő. A zsűri nem tudott döntést hozni, így megint borítékbontás következett, a nézők pedig Janicsák Vecát küldték haza.

Nézzétek meg Janicsák Veca eddigi videóit!

Ti egyetértetek a nézők szavazataival? Szerintetek ki volt ma a jobb? Vastag Csaba vagy Janicsák Veca?

Szólj hozzá!

Címkék: csaba vastag x faktor janicsák veca

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr472509925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása