HTML

Friss topikok

Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaest 2009

2009.01.24. 11:31 bellini

A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége idén is megrendezi a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet, a magyarországi zenei élet egyik legnagyobb, legrangosabb eseményét.

A számtalan szerzőt, előadót, producert, zenei újságírókat, kereskedelmi szakembereket felvonultató rangos rendezvénynek idén is a Millenáris Park Teátrum ad otthont, 2009. február 11-én, szerdán, este 8 órától.

A gálaestet élőben közvetíti a Magyar Televízió. A gála egyben díjkiosztó ünnepség is, melyen hagyományainkhoz híven az előző év legjobb könnyűzenei teljesítményeit kívánjuk díjazni, a szakma aktív közreműködésével.

Javában zajlik már a szavazási procedúra tizenhat kategóriában, a 250 fős szakmai jelölőbizottság részvételével; tizenhat a végső megmérettetésben részt vevő, kategóriánkénti öt jelölt kilétére január 26-án, hétfőn délután derül fény!

A tizenhetedik kategóriában "az év hazai" dala címért harminc dal versenyez; a győztest ebben a kategóriában a nagyközönség választja ki SMS-szavazás (nem emelt díjas!) keretében. Szavazni az esemény médiatámogatójaként közreműködő Sláger Rádió honlapján, a www.slager.hu/fonogram oldalon lehet.

Az egész tavalyi évet végigkísérő "Vegyél eggyel több zenét" nyereményjáték sorsolására szintén a Fonogram Díjátadó keretében kerül sor, élő TV-adásban!

A gálaesten fellép a hazai könnyűzenei színtér igen széles palettájáról érkező tizenegy előadó; köztük tavalyi díjnyertesek, régi, nagy nevek és fiatal, feltörekvő tehetségek.

A részletes névsor megtekinthető, további információkkal együtt, a www.fonogram.hu weboldalon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr78899355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása