HTML

Friss topikok

GLAMOUR Women of the year díjátadó Magyarországon először!

2009.01.23. 10:33 bellini

Idén először rendezik meg hazánkban a New York-ban és az Egyesült Királyságban már évek óta sikeres GLAMOUR Women of the Year eseményt, mely keretében öt + egy kategóriában hirdetnek győztest március 19-én.

 

A GLAMOUR Women of the Year díjátadót a tengerentúlon és Londonban számos alkalommal megrendezték már. Többek között olyan világsztárokat díjazott a magazin, mint Hilary Clinton, Nicole Kidman, Tyra Banks, Victoria Beckham, Kate Beckinsale, Kate Moss, Kelly Osbourne vagy épp Annie Lenox. A magazin magyarországi szerkesztősége úgy érezte, épp itt az ideje, hogy a névsorhoz végre a hazai ismert nők is csatlakozzanak. A legjobb divattervezőre, a legjobb modellre, a legjobban öltözött nőre, a legjobb énekesnőre és a legjobb sportolónőre lehet szavazni az újságban található kuponon vagy a glamouronline.hu-n keresztül. Természetesen a magazin nem feledkezik meg az erősebb nem képviselőiről sem, így az öt kategória mellett a legsármosabb férfira is szavazhatnak az olvasók, hiszen számunkra velük teljes a világ.

 

A legjobban öltözött hölgyek között, a divatmániájáról is ismert műsorvezető, Lilu is ott van. „Nagyon sokat foglalkozom az öltözködéssel, a divattal magánemberként, és a munkám miatt is, így borzasztóan örülök, hogy egy ilyen kategóriában jelöltek.” – mondta Lilu.

 

A Megasztár első győztese, Tóth Vera is boldogan nyugtázta, hogy a GLAMOUR a jelöléssel elismerte munkáját. „Örültem, mikor megtudtam, hogy a legjobb énekesnők között vagyok a magazin szerint. Minden ilyen jelölés fontos, akkor is, ha végül nem én kerülök ki győztesen a mezőnyből. Az, hogy valakik a legjobb nyolcba választottak, pozitív visszaigazolás. Ebből érzem, hogy érdemes énekelnem, hogy ad valamit az embereknek az, amit csinálok. Energiát ad egy ilyen visszajelzés és ez nagyon jó.” – vallotta be Vera.

 
 

A legjobb divattervező:

Benes Anita
Vágó Réka
Kosánszky Dóra
Sándor Szandra (Nanushka)
Léder Barbara
Vass Éva
Makány Márta
Szegedi Kata
 

A legjobb modell:

Fórizs Adina
Varga Ágota
Mihalik Enikő
Ebergényi Réka
Görög Zita
Rajzák Kinga
Cseh Annamária
Varga Noémi


A legjobban öltözött nő:

Lilu
Liptai Claudia
Bartók Eszter
Ördög Nóri
Erős Antónia
Kiss Ramóna
Debreczeni Zita
Demcsák Zsuzsa
 
 
 
 

A legjobb sportolónő:

Drávucz Rita
Janics Natasha
Pálinger Katalin
Szávay Ágnes
Görbicz Anita
Valkai Ágnes
Póth Diána
Mohamed Aida
 

A legjobb énekesnő:

Zsédenyi Adrienn
Rúzsa Magdi
Tóth Vera

Péter Szabó Szilvia

Gallusz Niki
Tóth Gabi
Bencsik Tamara
Dér Heni
 

A legsármosabb férfi:

Varga Dániel
Talmácsi Gábor
Csányi Sándor
Yonderboi
Kolovratnik Krisztián
Kucsera Gábor
Király Viktor
Sebestyén Balázs

1 komment

Címkék: szépség szép nők sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5897259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása