HTML

Friss topikok

DISCO EXPRESS - Nyalóka

2008.11.20. 09:44 bellini

Az évezred első nyalóka pénteke 2008. november 21-én!

Az Interkozmosz programban jártas keleti csillagászok egybefüggő állítása szerint ezen a napon tűnik fel egy a Föld légterébe kerülő, eddig ismeretlen, felháborítóan rózsaszín, korong alakú üstökös. Sokan az űrkorszaki popbálvány, Candy Kapitány űrhajóját vélik felfedezni a jövevényben, mely nem titkoltan azzal a céllal érkezik a bolygóra, hogy kozmikus kisugárzásával utat mutasson a zenei káoszban elkeseredett emberiségnek, a csillagokig emelve a popzene zászlaját, alágyűjtve mindenkit és másokat is. Szirupos állagú, ritmusokkal gazdagított dalgyűjteményükkel mintegy a popzene Bibliáját kívánják a Földlakók számára elérhetővé tenni, dalokba rejtett hozsannázásukkal egy új, szebb, gigantikus béke reményét felfesteni valamennyiünk számára, és másoknak is.

Másként szólva: a Disco Express együttes új - Nyalóka névre keresztelt - albummal jelentkezik november 21-én, mellyel nemcsak dívájuk, Betty Monroe születésnapjára kedveskednek, hanem a galaktikus poplegenda, Captain Candy Földre érkezését is bemutatják. Bár egyesek szerint e két alak ugyanaz, így máris érhetőbb e furcsa kettősség, mivel a lemez dalai dallamosnak, szövegeik humorosnak, ugyanakkor elgondolkodtatónak ígérkeznek, minden kedves emberi lényt a lemez megvételére bíztatjuk - és másokat is.

 
www.discoexpress.hu

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar album énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr31779053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása