HTML

Friss topikok

Zanzibar: Jönnek újak

2008.11.18. 10:19 bellini

A hétvégén megkezdődtek a Zanzibar próbái, hogy a december 27-i jubileumi, ceglédi koncertre összeálljon a 30-35 dalos repertoár. Időközben elkészült az együttes új klipje a Jönnek újak című dalhoz. Terecskei Rita a kisfilm kedvéért felmászott a Tündér-sziklára, hogy ott Almási István négyszeres országos bajnok helikopter-modellező felvételeket készítsen az énekesnőről „propelleres kamerájával”.

 

December 27-én, a Ceglédi Sportcsarnokban ünnepli 10 éves fennállását a Zanzibar. Az eMeRTon-, Sláger Rádió-, Arany Nyíl-, kétszeres Arany Zsiráf-, kétszeres Bravo Otto-, és kétszeres Popcorn-díjas, illetve kétszeres aranylemezes zenekar nagyjából 30-35 dalt ad majd elő, a próbák a hétvégén kezdődtek el.

- Mivel a Zanzibar koncert 10 év esszenciáját hívatott bemutatni, és a koncertet DVD-re is rögzítjük, annyit elárulhatok, hogy nem lesz rövid a buli – mondta Sidlovics Gábor gitáros. – A koncertet 7 kamerával veszi Tokay Péter stábja, a felvételekből készített DVD-t tavasszal adjuk ki egy díszdobozban. Ebben lesz az mtv-s unplugged koncertünk és egy jelenleg készülő, rólunk szóló könyv is. 

A hang és a fénytechnikát ismét az OMEGA Sound and Light szakemberei hozzák és kezelik majd a Ceglédi Sportcsarnokban. Az együttes ezúttal igyekezett a mércét az eddigi nagykoncertekhez képest még magasabbra tenni, elsősorban látványban. Két előzenekar lesz: Sidi Zanzibar előtti együttese, az Artéria, illetve a No Thanx. A belépő 2000 forintba kerül, az elővételes jegyek mellé mindenki egy dedikált plakátot kap.

Időközben elkészül a Zanzibar új videóklipje is a Jönnek újak című dalhoz. A jeleneteket szentendrei és több budapesti helyszínen vették fel. Többek közt a Tündér-sziklán, melynek egy szédítő csúcsára biztosítás nélkül mászott fel Terecskei Rita.

- Eleve tériszonyos vagyok, ezért aztán kisebb sokkot kaptam, amikor kiderült számomra, hogy nincs biztosítókötél – idézte fel Rita a történteket. – Végül egy barlangi mentő segített, ő mondta, hogy hova lépjek, és még véletlenül se nézzek le. A csúcson körülbelül másfél órát voltam egyedül, és vettük, ahogy énekelek.

Ritát helikopter modelljével Almási István négyszeres országos bajnok vette fel. A gyönyörű felvételek elkészültek, és hamarosan láthatóak zenei műsorokban.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert videoklip énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57775026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása