HTML

Friss topikok

South Park éjszakák egész novemberben az MTV képernyőjén

2008.11.13. 09:35 bellini

A South Park diákjai rájöttek: már nem ők a legmenőbb srácok a suliban. Két választásuk van: vagy csatlakoznak a legújabb suliőrülethez, vagy elveszítik nehezen kivívott népszerűségüket. Biztos, ami biztos: belehúznak…

 

A South Park tíz részen keresztül foglalkozik a jelenséggel, a tematikus részek az Elementary School Musical címet kapták. És hogy mi történik majd hőseinkkel?

 

Wendy szakítani akar Stannel, amikor kiderül számára, hogy a musicalőrület nem kapta el a fiút is. Cartman inkább öngyilkos lenne, mint hogy beálljon a sorba, de végül a nyomásnak engedve inkább csatlakozik a tömeghez… És hogy mi lesz a vége? Ez hamarosan kiderül, annyi biztos, hogy a már megszokott csípős, kissé trágár humorral fűszerezett sorozat ismét bizonyítja, nem megy el az aktualitások mellett.

 

És ha már tematika: a South Park jelenleg a 11. évaddal fut a hazai MTV képernyőjén, este kilenctől, novemberben pedig minden hétvégén tizenkét résszel találkozhatnak a rajongók.

 
A tematikus hétvégék témái:
 
November 14-25. Spirituális utazások

November 21-22. A legjobb duplarészek
November 28-29. Világvége Edition

Szólj hozzá!

Címkék: tv film mtv rajzfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr81766586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása