HTML

Friss topikok

Nicole Kidmant a 2008-as Év Nőjének választották

2008.11.06. 11:35 bellini

A 2008 Év Nőjének választotta a Glamour magazin az ausztrál származású Nicole Kidman színésznőt. A kitüntetéssel egyben interjút is készítettek Nicole-al.

Egyszerű és erős nőként ismerhetjük meg Nicole Kidman színésznőt a Glamour magazin interjújából, amelyet a magazin abból a célból készített, hogy a színésznőt az Év Nőjének nevezte ki.

A neves elismerést Nicole Kidman többek között azért is kapta, mert az Unicef egyik nagykövete. Nicole úgy gondolja realista képet tud alkotni a boldogságról, és nem gondolja úgy, hogy mindent azért kapott az élettől mert híresség, ezért is döntött úgy, hogy harcba száll a nők jogaiért.

"Nem ülök a babérjaimon. Mindenki utazik élete során: megtaláljuk a szerelmet, elveszítjük és másban találjuk meg újra. Újra felfedezni a szerelmet egy csodálatos érzés." - nyilatkozta az Oscar díjas színésznő a magazinnak.

Annak ellenére, hogy Tom Cruise-al való házassága zátonyra futott, Nicole Kidman nem haragszik volt férjére, viszont elmondta, egy idő után úgy érezte magát, mint aki csak arra jó, hogy szépen felöltözzön és férje mellett pózoljon.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb szépség sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr43753612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása