HTML

Friss topikok

Robbie Williams dalaival lép fel a Groovehouse énekesnője

2008.10.31. 09:24 bellini

Judy zenekara nélkül is boldogul. A rekedtes hangú énekesnő a sláger-gyáros Groovehouse nélkül, Robbie Williams dalokkal lép színpadra november 1-én a Monsoon vendégeként.

 

A Robbie Williams Tribute Band úgy gondolta, a magyar könnyűzene egyik ismert alakjával erősít legközelebbi koncertjén az Alcatrazban. A fiúk választása Judy-ra, a Groovehouse énekesnőjére esett, aki boldogan vállalta el a felkérést.

 

„Nincs olyan ember, aki ne szeretné Robbie Williams-t. Ez egy nagyszerű kihívás és kalandozás nekem, jó néha mást énekelni a saját dalaimon kívül.” – vallotta be Judy, aki azt is megsúgta, hogy többek között a Robbie – Kylie duettet, a Kids-t énekli majd a Monsoon-nal.

 

A november 1-i buli Robbie Williams és Groovehouse rajongóknak kötelező! A többieknek is érdemes ellátogatni az Alcatrazban, hiszen mindig érdekes egy-egy énekest új szerepben látni a színpadon.

Szólj hozzá!

Címkék: zene koncert buli énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr51741851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása