HTML

Friss topikok

2008. november havi horoszkóp

2008.10.31. 14:56 bellini

 

Kos
 

Bár igen jól haladnak dolgaid, kiváló ötleteidet hasznosítani is tudod, de most sem vagy maradéktalanul elégedett önmagaddal, és a nehezen kialakult sikerekkel. A pénzügyek most kevésbé érdekelnek, de nem is kell velük sokat foglalkoznod, hisz a hónap közepén kisebb, váratlan bevételre is szert tehetsz. November vége problémákat mutat, épp ezért ne adj kölcsön senkinek, ne fogadj a bizalmadba senkit! S most szíven találhat Ámor nyila is…

 

Kedvező napok: 7, 9, 15, 18, 20.

 
Bika
 

Nagyszerű hónap vár rád, eljött a te időd, de ez még nem ok a lazításra, a sikerért most is meg kell dolgoznod. Ha pihenésre és kikapcsolódásra vágysz, akkor erre inkább a hónap eleje alkalmas, a hónap közepének sokat ígérő konstellációját kár volna elvesztegetni lazsálásra, semmittevésre. Hivatásban, tanulásban vadonatúj fejezet kezdődik novemberben, ami évekre meghatározhatja céljaidat. Ámor nyila is végre eltalálhat…

 

Kedvező napok: 6, 7, 8, 16, 23.

 
Ikrek

November eleje sok mozgalmasságot ígér, új ismeretségekre tehetsz szert, melyekből profitálhatsz, - nem csak erkölcsileg, hanem akár anyagilag is. Új tervek megvalósítására kiváló a hónap közepe. Emberi kapcsolataid leginkább a hónap elején mutatnak harmóniát és kiegyensúlyozottságot, míg a hónap közepe egy érdekes, akár új szerelem megjelenését is hozhatja számodra. Minden rejtett és nyílt vágyad teljesülhet, ne légy túlságosan akaratos, s akkor a kapcsolat akár évekig is tarthat.

Kedvező napok: 2, 4, 7, 14, 25.

 
Rák
 

A hónap közepéig látszólagos nyugalom jellemzi mindennapjaidat, 15.-ét követően azonban hirtelen nagy mozgalmasság jellemzi a hónap hátralévő részét. November közepétől kiváló lehetőségeket ígérnek a csillagok. Népszerű leszel, használd ki ezt az időszakot új ismeretségek, barátságok kötésére, amelyek később nagyon hasznossá válhatnak részedre. Most szinte bárkit meghódíthatsz, és akár tartós kapcsolatot is kialakíthatsz. A hónap közepén létesített üzleti-, baráti- vagy szerelmi kapcsolat hosszú távra szól!

 

Kedvező napok: 6, 11, 12, 15, 17, 27.

 
Oroszlán
 

Rengeteg a tennivalód, a fejed búbjáig ér a munka, s mivel nem csak kötelességből dolgozol vagy tanulsz, ezért a hónap közepén már elmondhatod, hogy megéri az erőfeszítés. Munkádat siker koronázza, melynek meglesznek a pozitív – erkölcsi és anyagi - vonzatai is. Ha már ilyen jól teljesítesz, a hónap végén lazíthatsz is egy kicsit. 19.-től még kellemesebb hatások érnek, a hónap végén a lehető legjobban alakul a párkapcsolatod, ha még nincs, kialakulhat egy új.

 

Kedvező napok: 12, 13, 19, 20, 21, 30.

 
 
Szűz
 

Mozgalmas, sok jövés-menést igénylő hónap köszönt rád. Az első napokban teljesen leköthet a tanulás, vagy akár a karriered, illetve azoknak az ötleteknek a megvalósítása, amelyek akár otthoni konfliktusokhoz is vezethetnek. Szerencsével járhatsz, mert olyan támogatót sikerülhet megnyerned terved kivitelezéséhez, aki hosszú távon egyengetheti majd az utadat, - és ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen terveid megvalósításáról. A hónap vége nem várt bevételt hozhat. Egy régi ismerőssel való véletlen találkozás felkavarhatja érzelmeidet.

 

Kedvező napok: 4, 6, 10, 15, 27, 30.

 
Mérleg
 

Nagyszerű időszak köszönt be novemberrel együtt. Most jött el a változás pillanata számodra, használd ki lehetőségeidet. Azok a változások, amelyek ebben a hónapban történhetnek, veled, legalább két évre meghatározóak lehetnek, - így nem érdemes homokba dugnod a fejed. A változások döntően pozitív irányúak, különösen november elején és közepén, csak arra kell vigyáznod, hogy ki ne használják jó szívedet. Míg a hónap eleje inkább a pénzügyeknek kedvez, november közepén a szerelmi sikereidre lehetsz büszke.

 

Kedvező napok: 4, 6, 9, 11, 15, 26.

 
Skorpió
 

November folyamán igen jelentős mozgások figyelhetők meg. A Nap és a Mars is elhagyja a Skorpió jegyét, mely oda vezethet, hogy egyszer csak elveszted a fonalat, koncentrációkészséged csökken, ezért ne tervezz komolyabb dolgokat, inkább pihenj, ráadásul szükség lesz rád otthon és munkahelyeden egyaránt. Az utolsó héten egyre inkább a magánéleted válik fontossá, de most legyél a szokottnál is bizalmatlanabb, mert kihasználhatják jóindulatodat.

Kedvező napok: 10, 13, 15, 20, 26.

 
Nyilas
 

November folyamán a Nap, a Mars és a Merkúr is belép a Nyilas jegyébe lép, így a hónap legelején esetlegesen kialakult családi konfliktusok végre megoldódhatnak, bár azért a hónap első napjaiban légy óvatos, és a megszokottnál is körültekintőbb, ne bánts meg senkit, még okkal se! Ha dolgozol, november 24.-től hosszú távú és nagyon kedvező lehetőségekre számíthatsz, amiket érdemes kihasználni. Szerelmi ügyeid szintén jól alakulhatnak. Most nagy segítségre számíthatsz Vénusztól.

 

Kedvező napok: 5, 8, 10, 13, 20, 24.

 
Bak
 

Már a hónap legelső napjaitól használd ki a kedvező bolygóállásokat tanulásod, munkád, magánéleted fellendítésére. November második felének eseményei, lehetőségei hosszú távra megalapozhatják sikereidet, - kár lenne elszalasztani a tálcán kínálkozó lehetőségeket. Nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen külföldi út, esetleg költözés lehetősége tárul eléd. A siker évekig elkísérhet, problémáid is megoldódhatnak, anyagi ügyeid rendeződhetnek.

 

Kedvező napok: 1, 3, 5, 11, 26, 29.

 
Vízöntő
 

Karriered, netán saját vállalkozásod, vagy épp tanulmányaid terén nagyon eredményes lehetsz egészen november közepéig, de néhány téged nem kedvelő személy sem tétlenkedik majd, sok akadályt gördíthetnek eléd 23.-a után. Új ötletek megvalósításához a 28.-a utáni időszak kedvez majd, bár ugyanekkortól a családi ügyek is több figyelmet és energiát igényelnek. A hónap közepén a magányosok szerelemre találhatnak, - váratlan körülmények között…

Kedvező napok: 5, 7, 13, 14, 28.

 
 
Halak
 

Bár rólad nagy általánosságban elmondható, hogy megfontolt, óvatos személynek ismernek barátaid, családtagjaid, november folyamán azonban mégis nagy a veszélye, hogy valaki könnyen félrevezethet, becsaphat, alaposan átverhet. Épp ezért légy tehát a szokottnál is sokkal óvatosabb, - akár bizalmatlanabb! - legyen bármiről is szó. A hónap második felében bármibe is fogsz, azt biztos, hogy sikerrel zárod. A magányosoknak 16-a után megnő az esélyük a pártalálásra.

 

Kedvező napok: 7, 16, 20, 24, 27, 28.

ezoterikus.hu

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47742403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása