HTML

Friss topikok

Britney Spears saját életrajzi filmjében szerepel

2008.10.28. 10:56 bellini

Britney Spears amerikai énekesnő saját életrajzi filmjében alakítja majd zűrös életét. Az énekesnő barátai szerint Britney túllépett régi életén, ezúttal csak a filmvásznon kelt majd botrányt.

Saját életrajzi filmjében alakítja majd saját magát Britney Spears amerikai énekesnő, adja hírül a mirror.co.uk. A film rendezője a brit rendező, Phil Griffin, aki azután kérte fel Britney-t a szerepre, hogy az énekesnő elismerő kritikákat kapott a How I Met Your Mother című sorozatban nyújtott alakításáért.

Phil Griffin, aki bevallotta nem fél együtt dolgozni a problémás sztárokkal, rendezte Amy Winehouse Rehab és Back to Blakc című dalaira készült klipeket.

"Komor és merész film lesz." - nyilatkozta az énekesnő egyik ismerőse a sajtónak, aki hozzátette, hogy az egészestés mozi az énekesnő zűrös életét mutatja majd be. Azt még azonban nem lehet tudni, hogy a film során feltűnik majd Britney egykori szerelme, Justin Timberlake.

Az énekesnő egyes ismerősei attól félnek, hogy Britney még nem érett meg arra, hogy ismét átélje egykori kudarcait, mások szerint viszont az énekesnő igenis felkészült a szerepre, hiszen legjobb formáját adja hosszú évek óta.

Britney Spears következő albuma, a Circus, december másodikán jelenik meg az államokban, pont az énekesnő születésnapján. Britney idén három MTV Video Music Awards díjat nyert szeptemberben.

Szólj hozzá!

Címkék: film celeb bulvár pletyka sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr43735975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása