HTML

Friss topikok

Hallgasd meg a Guns' N'Roses új dalát

2008.10.23. 13:20 bellini

Szerdától hallható az amerikai, valamint a világrádiókban a Guns N'roses új dala, a Chinese Democracy. A dalhoz mindenkinek van hozzáfűznivalója.

"Több Guns N'Roses dalt hallgattunk meg, de a Chinese Democracy volt a legjobb" - nyilatkozta Bill Weston, a philadelphiai WMMR rádió műsorvezetője.
 
"Úgy döntöttünk egy héten át fogjuk a dalt sugározni, majd aztán eldöntjük a hallgatok véleménye alapján mi lesz az album további sorsa." - tette hozzá Weston.

Axl Rose igencsak népszerűtlen Philadelphiában, köszönhetően annak, hogy az énekes több koncertje során nem jelent meg a színpadon.

"Ezért kellett tizenöt évet várni ?" - tette fel a kérdést Matt Murray, a New Jersey WHTG rádió animátora, míg John Lisle a San Antonio KISS rádió műsorvezetője a csapat Boston című albumát emlegette és annak sikereit.

Azonban nemcsak negatív kritikát lehet hallani, Michael Cross a KFMW rádió DJ-e szerint a dal nagyon hasonlít a Use Your Illusion dalra, és több meghallgatás is kell ahhoz, hogy megérezd a dal ízét.

A Chinese Democracy album hivatalos bemutatója november 23-án lesz, a Best Buy üzleteiban, adja hírül Irving Azoff a csapat managere.

Chinese Democracy - Guns N Roses

Mi a véleményed a dalról ?

1 komment

Címkék: zene online énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr34728018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2008.10.23. 23:57:11

Az én véleményem az, hogy gyenge. Minden ami kiszivárgott, az utolsó nemtomhányévsorán.
süti beállítások módosítása