HTML

Friss topikok

Az Aerosmith új stúdiólemezzel készül

2008.10.22. 12:27 bellini

2009-ben új stúdió albummal jelentkezik az Aerosmith együttes. A csapat, mely öt éve adta ki legutóbbi albumát, már nekiáll az új anyag munkálatainak, adja hírül a hoolywoodreporter.com.

Brad Whitford, a híres Aerosmith csapat gitárosa, aki jelenleg az Experience Hendrix turnét járja más zenészekkel együtt, elárulta, hogy ő és csapattársai ismét stúdióba vonultak.

Ez lesz az Aerosmith csapat soron következő albuma a 2004-ben kiadott Honkin' on Bobo után. Az utóbbi időben a csapat tagjai különböző egészségügyi problémákkal küszködtek.

2008 márciusában Joe Perry, a csapat girátosa térdműtéten esett át, míg a csapat frontembere, Steve Tyler a tavaszt elvonókurán töltötte, ahol drog problémáitól próbált megszabadulni.

Whitford szerint annak ellenére, hogy csapattársai az elmúlt időben nem voltak a legjobb formában, most mindenki jól van és tettre kész.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr22726276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása