HTML

Friss topikok

Miller Zoltán: Fehér és fekete - Az új CD már 5. a MAHASZ Top 40-en!

2008.10.17. 13:56 bellini

"Mindig megtaláltam mindenben a jót. Ha ért valami nagyon-nagyon kellemetlen, mondhatni tragikus dolog, akkor is azt mondtam: ez azért történt, mert valami sokkal jobb jön ezután! Az elmúlt tíz év szerelmei, gyötrelmei, gondolatai, élményei, a világgal való örök harc - néha kudarc -, feladás és újrakezdés, szárnyalás és mélyrepülés, kiégés és fellángolás, önpusztítás és életszeretet! De mindig őszintén! Ez mind egy lemezen!" (Miller Zoltán)

Miller Zoltán Magyarország egyik legnépszerűbb vezető musical színésze, aki nagy sikerrel játszik több musicalben és zenés darabban. 5 éve nem lépett fel önálló zenei esttel, és 10 évvel ezelőtt jelent meg utoljára lemeze. Most elérkezett az idő, amikor a múltba nézve jócskán van mit látni, és a látottakat értékelni kell - jót és kevésbé jót egyaránt.

 

Az ember megérett. Kialakult benne a kép magáról és a világról. Tisztában van saját lehetőségeivel és korlátaival. Ilyenkor tükröt tart maga elé, és belenéz, értékel, és ez az értékelés meghatározza az ember jövőjét és megmutatja, hogy az út, amin jár, merre viszi tovább. Ez a szólóalbum is ilyen. Megmutatja nekünk az igazi embert.

 
Új CD-jén saját szerzeményei mellett ismert magyar és külföldi slágereket énekel: olyanokat, amelyek Zoltán szívéhez közelállók, olyan jeles művészektől, mint például Máté Péter ("Hazám"), Dés László - Bereményi Géza ("Nagy utazás"), Robbie Williams, Robert Palmer, valamint az "Egyszer véget ér" című Máté Péter-dalt, mely a Csináljuk a fesztivált című műsor nyertes dala volt a művész előadásában. Tiszteletadás ez az eredeti dal szerzője, előadója iránt. A hat saját dal pedig, amely szintén a korongra került a múlt, az értékelés és bennük van a jövő is...

2008. november 21-én a Művészetek Palotájában lemezbemutató koncerttel kedveskedik a rajongóknak Miller Zoltán!

A koncerten a "Fehér és fekete" című album dalai mellett régi Emberek-slágerek is felcsendülnek, illetve musical-egyveleggel is kedveskedik a rajongóknak a művész az este folyamán.



Azért is különleges ez a koncert, mert

első szólólemeze

mellett a mostani lesz

az első önálló koncertje

is. Hatalmas megtiszteltetés számára, hogy ebből a jeles alkalomból a Művészetek Palotájában léphet fel! Miller Zoltánt élőben hallani fantasztikus élmény, mert nemcsak a hangja, hanem mind a lénye, mind az előadásmódja rabul ejt, elvarázsol.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar énekes sztár album musical megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr64718642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása