HTML

Friss topikok

A Green Day új albumán dolgozik

2008.10.16. 16:53 bellini

A híres amerikai punk-rock együttes, a Green Day a Nirvana volt producerével, Butch Vigel dolgozik együtt új albumuk munkálatain, adta hírül a Garbage énekesnője, Shirley Manson.

Shirley Manson, a Garbage énekesnője a The Carson Daily Show keretén belül kottyantotta el a hírt, miszerint a Green Day soron következő albumán dolgozik, az American Idiot után, melyet még 2004-ben adtak ki a srácok.

A YouTube oldalra nemrég felkerült egy olyan videó, amelyben a srácok láthatóak munka közben. A videón maga Vig is feltűnik, aki amikor meglátja a kamerát felmutatja középső ujját. A háttérben a csapat egyik készülőben lévő új dala hallható.

Vig a Nirvana Nevermind című albumán dolgozott, de olyan neves együttesek is sokat köszönhetnek neki, mint a Smashing Pumpkins és a Sonic Youth. Ugyanakkor tagja a Garbage együttesnek.

Az American Idiot című albumuknál a Green Day Rob Cavalloval dolgozott együtt. A korongot Grammy díjjal jutalmazták és csaknem 5,8 millió példányszámban kelt el, csak az Egyesült Államokban. A csapat soron következő albumának még nem adtak nevet, de azt már tudni lehet, hogy a Warner Music adja ki.

A Green Day albumait 65 millió példányban adták el világszerte, ebből csak 22 milliót az Egyesült Államokban. Ugyanakkor a formáció három Grammy díjat kapott.

Szólj hozzá!

Címkék: zene pletyka album énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr11717301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása