HTML

Friss topikok

Tóth Gabi szőlőt taposott a vendégeinek

2008.10.14. 10:35 bellini

Különleges aperitiffel készült Tóth Gabi a Hal a tortán forgatásán. A vadóc énekesnő a fürdőkádban taposott szőlőt az este felszolgált musthoz.

 
 

Tóth Gabi lelkesen készült a vendégsereg fogadására. Nem csak, hogy különös műgonddal készítette a vacsorát, de még az aperitifként felszolgált mustot is maga taposta a fürdőkádban. „Nagyon vicces volt az egész művelet, és így legalább mindenki meggyőződhetett róla, hogy én magam készítem a vacsorának minden összetevőjét”- nevetett Gabi.

 

Gabi nem volt egyedül a konyhában, hiszen a szülei a keze alá dolgoztak. A nagymamája a tésztát gyúrta, az édesanyja takarított körülötte, az édesapja pedig a gulyást kevergette. „A segítségnek köszönhetően nagyon finom lett a vacsora. Lehet, hogy nem nézik ki belőlem, de nagyon házias vagyok, és ha alkalmam adódik, szívesen alkotok valamit a konyhában. Bár amióta Budapesten élek, erre nem volt sok időm”- árulta el az énekesnő, aki az asztaltársaság minden tagjával kijött. „Különösen Bódi Gusztival értettük meg egymást, és nagyon jókat röhögtünk. Úgy éreztem, hogy Pantichin Edina volt a csapatban a leggyengébb láncszem, ő ugyanis nem tudta igazán elengedni magát.”

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok tv show celebek hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr17713046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása