Különleges aperitiffel készült Tóth Gabi a Hal a tortán forgatásán. A vadóc énekesnő a fürdőkádban taposott szőlőt az este felszolgált musthoz.
Tóth Gabi lelkesen készült a vendégsereg fogadására. Nem csak, hogy különös műgonddal készítette a vacsorát, de még az aperitifként felszolgált mustot is maga taposta a fürdőkádban. „Nagyon vicces volt az egész művelet, és így legalább mindenki meggyőződhetett róla, hogy én magam készítem a vacsorának minden összetevőjét”- nevetett Gabi.

Gabi nem volt egyedül a konyhában, hiszen a szülei a keze alá dolgoztak. A nagymamája a tésztát gyúrta, az édesanyja takarított körülötte, az édesapja pedig a gulyást kevergette. „A segítségnek köszönhetően nagyon finom lett a vacsora. Lehet, hogy nem nézik ki belőlem, de nagyon házias vagyok, és ha alkalmam adódik, szívesen alkotok valamit a konyhában. Bár amióta Budapesten élek, erre nem volt sok időm”- árulta el az énekesnő, aki az asztaltársaság minden tagjával kijött. „Különösen Bódi Gusztival értettük meg egymást, és nagyon jókat röhögtünk. Úgy éreztem, hogy Pantichin Edina volt a csapatban a leggyengébb láncszem, ő ugyanis nem tudta igazán elengedni magát.”