HTML

Friss topikok

A legjobban eladott hírességek

2008.10.14. 13:15 bellini

Annak ellenére, hogy az amerikaiak elkezdtek takarékoskodni még mindig nem mondtak le a magazinok megvásárlásáról, ennek következtében a Forbes magazin újabb toplistát közölt.

Újabb toplistát készített a Forbes magazin, amelyben azon hírességek névsorát közli, akik a legjobban hoznak egy-egy kiadvány címlapján.

1. Angelina Jolie: Humanitárius tevékenységeinek köszönhetően, és nemcsak, Angelina Jolie a legeladottabb híresség. Igaz idén a Spears testvérek majdnem letaszították az első helyről, de szerencsére sikerült megőriznie vezető pozícióját.

2. Jennifer Aniston: Annak ellenére, hogy nemrég a legkellemesebb megjelenésű címlaplánynak kiáltották ki, Brad Pitt egykori felesége ismét elvesztette a verseny Angelina Jolieval szemben. A második helyet magánéletében történt változásainak köszönheti.

3. Heath Ledger: Általában a férfi hírességek sokkal kevesebb példányszámot adnak el, de ezúttal Heath Ledger váratlan halála többet hozott a konyhára mint bármely más híresség. Rajongok ezrei olvasták a különböző publikációkat a híresség haláláról.

4. Britney Spears: Britney mindig is a figyelem központjában volt. Hol az internetes keresésekben tarol, hol a magazinok címlapján pózol. Csak idén 30 címlapon szerepelt, az énekesnő mindig felhívja magára a figyelmet.

5. Nicole Richie: A tinisztárból anyukává vált celeb mindig is a lesifotósok kedvence volt. Címlapmegjelenések terén Angelina Jolie és Lynn Spears után következik, azonban az olvasok nincsenek egyáltalán oda a hírességért, ennek köszönhetően a Forbes listáján csupán az ötödik hely jutott neki.

6. Jessica Simpson: A country énekesé átváltozott Jessica Simpson ismét felkeltette a bulvársajtó figyelmét, köszönhetően új kapcsolatának a Dallas Cowboys játékosával, Tony Romoval.

7. Suri Cruise: Alig két és fél éves Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, máris képes eladni egy teljes magazint. A gyönyörű kis Suri szüleit is felülmúlta, a bulvársajtó egyenesen imádja.

8. Shiloh Jolie Pitt: Angelina Jolie és Brad Pitt kislányát sem kell félteni, hiszen már megszületése napján igazi sztár volt. Shiloh szülei szépségét kapta, viszont ajkait édesanyjától örökölte.

9. Heidi Montag: Az új Paris Hiltont leginkább az MTV-n futó The Hills reality showból ismerhetjük. Nemrég a zenével is megpróbálkozott a kisasszony, de hamar rájött, hogy jobban áll neki ha a kamerák kereszttűzében marad.

10. Owen Wilson: A showbiz férfi hírességei úgy tűnik csak akkor adják jól el magukat, ha a halál küszöbén állnak. Mint ahogy Heath Ledger esetében is, Owen Wilsonra is csak akkor voltak kíváncsiak, amikor a színész megpróbáltra megölni magát.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: toplista sztárok hírességek celebek forbes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr62713325

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.10.14. 13:18:27

A legjobban eladott hírességekAnnak ellenére, hogy az amerikaiak elkezdtek takarékoskodni még mindig nem mondtak le a magazinok megvásárlásáról, ennek [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása