HTML

Friss topikok

Még mindig vezetnek a Chihuahuak Hollywoodban

2008.10.13. 11:05 bellini

A Walt Disney legújabb produkciója, a Beverly Hills Chihuahua még mindig az első helyen áll a észak-amerikai box-officeban, ezúttal második hete töretlen a kutyák sikere.

A filmnek, mely Chloe történetét mutatja be, aki egy Los Angeles-i luxusnegyedben lakik, és akinek Mexikóban lába kell, olyan hírességek kölcsönözték hangjukat mint Drew Barrymore és Salma Hayek. Eddig a filmalkotás 52,2 millió dollárt hozott az alkotóknak.

A box-office második helyén a Carantina című horror található, melynek bevételei elérték a 14,2 millió dollárt. Ezt követi Ridley Scott egész estés alkotása, a Hazugságok hálója (Body of Lies) (13,1 millió dollár), Leonardo DiCaprio és Russel Crowe főszereplésével.

A Shia LaBeouf és Michelle Monaghan főszereplésével készült Sasszem/Eagel Eye a második helyről a negyedik helyre csúszott vissza, a bemutatástól számított harmadik héten, miután 11 millió dollárt hozott az alkotóknak.

A Nick and Norah's Infinite Playlist című alkotás, Michael Cera főszereplésével, a box office lista ötödik helyén szerepelt, a maga 6,5 millió dolláros bevételével.

Folytatás >>>

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi színész színésznő box office

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr38711253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása